Футбольний клуб "Верес" нині посідає другу сходинку у турнірній таблиці Першої ліги. За два роки існування саме рівненська команда відзначалася великою кількістю прихильників і глядачів на стадіоні, числу яких почасти могли позаздрити команди вищого дивізіону. Та от тільки за останній тиждень мережею ширяться заяви про бойкот домашніх матчів команди вболівальницькими спільнотами.

Футбольний клуб "Верес" іще на стадії зародження здобув скандальну і неоднозначну славу. Не такий як усі, як його називали спершу, отримав цілком класичні для українського футболу проблеми: непорозуміння з підкупом суддів (за що позбувся тренерської посади Олег Лутков ), підозри у договірних матчах (у чому розбираються правоохоронці), приходом "великих" грошей, які мають не рівненське походження.

Саме останній пункт, схоже, не до вподоби вболівальникам, а саме найбільш організованим з них. Якщо раніше такі непорозуміння не виносились на загал, то тепер стали "надбанням громади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На матч "Верес" - "Арсенал - Київ" не пустять Мазяра та ультрас?

"ЧОРНІ"

Першими "бунт на кораблі" почали представники "чорного сектору" - рівненські ультрас. Активізувалися після тимчасової, як запевняють у клубі, зміни тренера команди - Володимира Мазяра на Юрія Вірта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавська футбольна битва: рівняни повернулися з мінімальною перемогою [ВІДЕО]

Найяскравішим проявом називають підпал кількох рекламних конструкцій партнерів рівненського клубу перед матчем 29 квітня. Хоч, за неофіційною версією Все про спорт, це могла бути провокація ультрасів столичного "Арсеналу".

А за тим у день домашнього матчу "Верес" - "Арсенал" оприлюднили у пабліках в соцмережах гучну заяву про бойкот. Якщо коротко, команда - не винна, а от менеджмент клубу підкачав, про обіцяну у 2015 році "народність" забули, тож або поверніть усе назад, або на домашні матчі ультрас не прийдуть, і інших до цього закликають.

"ЧЕРВОНО-ЧОРНІ"

Далі хвилю бойкоту підхопила спільнота ФК "Верес" Рівне твоя червоно-чорна команда. Тут пропонують висловити свою позицію "за народність" клубу під центральною трибуною 8 травня.

"ЧЕРВОНІ"

"Червоний сектор", як називає себе іще одна вболівальницька спільнота LuckyFans оприлюднила свою версію бойкоту: команду підтримати за будь-якої погоди, а брати участь в заходах і активностях, котрі буде організовувати цей склад менеджменту "Вереса", припиняють.



pic

А поміж тим ситуацію, яка складається, а також численні заяви й оголошені бойкоти офіційно клуб не коментує. Обіцяють: усе - по завершенню сезону, а доки...

Найближчий матч "Верес" проведе у Рівному 8 травня проти столичної команди "Оболонь - Бровар".