Ви, напевно, знаєте, що святковий декор вашого житла відіграє важливу роль не лише для загальної атмосфери, а й добробуту у майбутньому році. Ми підібрали для вас кілька порад стосовно оформлення святкового інтер'єру, які посприяють вашим успіхам у новому році.

 1. СИРКуди ж без сиру в цей чудовий Новий рік, який перебуває під заступництвом Щура? Крім того, що ваш святковий стіл повинен рясніти стравами, в складі яких є сир, цей щурячий делікатес також слід покласти в невеликій кількості під ялинку або просто купити ялинкову іграшку у вигляді шматочка сиру.

2. КРУПИ

Як відомо, гризуни, до яких відноситься Щур, великі поціновувачі всіляких круп. Так що у вашій новорічній зоні, де стоятиме ялинка, обов’язково має знайтися місце для мішечка з крупою. Не шкодуйте грошей на частування для Щура й він в знак подяки влаштує вам плідний рік, повний достатку й процвітання у всіх справах.

3. ПАСТЕЛЬНІ ВІДТІНКИ В ІНТЕР'ЄРІБілий металевий Щур любить світлі й приглушені відтінки сірого. Так що в ході підготовки до свята одразу ж відкладіть якомога далі строкаті, недоладні й помітні скатертини та серветки. А ось білі, перламутрові, сріблясті, золотисті й сірі кольори якраз стануть найгармонійнішими кольорами в інтер’єрі в майбутню новорічну ніч.

4. СВІЧКИ

Одним з головних атрибутів чарівної ночі є свічки. І від того, які саме свічки ви поставите на святковий стіл, залежатиме ваша продуктивність й успіх у прийдешньому році. Щур, як уже зазначалося, любить білий й сірий кольори. Тому обирайте саме
такі свічки. І добре якщо вони будуть декоровані сріблястими стрічками або блискітками. Цей нюанс дуже важливий для тих, хто найближчим часом хоче поліпшити свій рівень життя.

5. ЯЛИНКОВІ ПРИКРАСИ HANDMADEЩур – тваринка практичним й заповзятлива, з великою повагою ставиться до людей, які вміють з нічого «зробити цукерку». Тому, якщо природа нагородила вас любов’ю до рукоділля, не полінуйтеся зробити кілька саморобних іграшок для красуні-ялинки. За ваші старання ви обов’язково будете винагороджені великими перемогами у 2020 році.

6. НОВОРІЧНІ ВІНОЧКИЯкщо у вас вже є такий святковий віночок, то не забудьте прикрасити його зернятками. Можна підвісити мішечок з зернами або приклеїти поверх шишок кавові зерна. Такий жест уваги буде помічено й високо оцінено претензійним щуром, що, безсумнівно, піде вам на руку.

7. ГІРЛЯНДИ

Чудовою ідеєю на Новий 2020 рік стане прикрасити вікно гірляндою й поставити на підвіконня символ прийдешнього року – статуетку або м’яку іграшку Щура. Такий цікавий хід допоможе вам залучити в будинок безмірний фінансовий потік. Оскільки Щур запаслива тварина й символізує достаток, тому сидячи на вікні, та ще й під світлом софітів він неодмінно приверне у ваш будинок великі гроші й необмежені можливості.

8. ФРУКТИ ТА ГОРІХИ

Не залишаться без уваги господаря року й горіхи, а також апельсини та мандарини, акуратно розкладені в кутку святкового столу. А якщо ви не полінуєтеся, то можете привернути до себе ще більшу увагу Щура, використовуючи в декорі сушені часточка мандарина та апельсина. До всього іншого такий декор огорне ваш будинок неймовірним ароматом новорічних свят та казковою атмосферою Різдва.

Гарних вам свят!

Читайте також: Як прикрасити вікна до новорічних свят: фотопідбірка