З надією у майбутнє. 18-річна Анастасія Андрощук потребує допомоги. З дитинства дівчина бореться із серйозним захворюванням нирок. Однак нещодавно недуга загострилася. Аби врятувати її життя потрібно видалити нирки і зробити трансплантацію.

Два місяці на лікарняному ліжку. Це Анастасія Андрощук. У дівчини полікістоз нирок і печінки. У серпні їй стало раптово погано.

Лікарі кажуть, що у нас сепсис пішов. Десь є у кісті гній. І так як почали гнити нирки нам треба просто видалити їх і переходити на систему діалізу.

Мама дівчини розповідає, відразу після народження лікарі виявили у дочки проблеми із нирками. Однак впродовж 18 років Настя почувалася добре. Періодично проходила обстеження.

Ми спостерігалися то у Рівному, то у Києві. Були постійно на лікуванні. Три роки тому вона перенесла операцію в Києві, зараз піднялася температура. Наші нирки дали збій.

Зараз дівчина щодня приймає необхідні ліки. Також Анастасія проходить гемодіаліз. Це метод очищення крові, який використовується при нирковій недостатності.

Дитина уже потребує замісної ниркової терапії у нас вона отримує сеанси гемодіалізу і звичайно антибіотико-терапія, яка їй зараз допомагає виходити з того запального процесу, який у неї є. Маючи таке захворювання пацієнтка буде потребувати хірургічного втручання. Який об'єм - це буду визначати ті лікарі, які і будуть займатися її подальшим лікуванням, - розповідає Наталія Овсійчук.

В понеділок Настя має бути уже в Києві. В інституті Шалімова дівчині зроблять хірургічне втручання. Після чого тривале лікування. У майбутньому трансплантація. Для цього потрібно знайти донора та зібрати чималеньку суму.

Хочемо зібрати гроші, щоб зробити операцію, щоб вона видужала. Дуже просимо усіх, щоб допомогли нам, хто чим міг. Бо самі ми за короткий термін не зберемо гроші. Просто не зможемо.

Допомогти Насті бути ближчою на крок до одужання може кожен. Номер картки на який можна переслити кошти ви бачите на своїх екранах.

Картка Приватбанку 5168 7573 5717 9953 Андрощук Юрій Миколайович, батько дівчини 

Дивіться також38 тисяч на лікування в місяць: 15-річна дівчина із Рівне нщини бореться із недугою

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber