бурштин
Вироби з бурштину не тільки красиві, але ще і допоможуть позбутися від хвороб, знайти любов і щастя. Неймовірні прикраси з бурштину вже багато років користуються популярністю, цінуються і залишаються модним та стильним аксесуаром. Вироби з бурштину наскільки різноманітні, що їх можна підібрати на будь-який смак.

 Прикраси та подарунки з бурштину дивують своїми відтінками, так як їх існує близько трьохсот видів. Золотистий, жовтуватий, прозорий, коричневий - кожен з них по-своєму прекрасний. Найчастіше з бурштину роблять намисто. Воно не тільки красиве, але має і лікувальні властивості.

Також, з бурштину виготовляють сережки, кілечка, браслети, картини, ікони та багато іншого. І всю цю красу ви зможете знайти і в Рівному, а саме в магазині «Бурштинова копальня №1». Порадуйте себе і своїх близьких такими прикрасами, адже вони завжди стильні, модні і красиві.

 

 
 
Вироби з бурштину – це чудова ідея для подарунку, який не залишить байдужим нікого. Оригінальним подарунком будуть підсвічники чи бурштинові підковки «На щастя», бурштинові сови, черепашки, і навіть квіти. Такий подарунок роками нагадуватиме про його дарителя, і ніколи не втратить своєї цінності.
 
 
***
 
 
Славиться «Бурштинова копальня №1» у Рівному виробами ручної роботи, які вражають своєю унікальністю. Також у магазині можна зробити індивідуальне замовлення. Тут Вам допоможуть реалізувати усі креативні та, на перший погляд, нереальні ідеї, адже із дорогоцінним каменем працюють виключно професіонали.
 
 
***
 
 
Творіть та дивуйте разом із «Бурштиновою копальнею №1».

Завітати у «Бурштинову копальню №1» креативних виробів можна за адресою:

м. Рівне , Проспект Миру, 15. 
Номер телефону: (097) 745-58-33, (095) 534-39-16, (0362) 40-01-88.