П'ять років тому у жінки знайшли пухлину у грудях. Зробили операцію, одночасно і ампутацію. Життя ніби налагодилось, але стався рецидив. Рак прокинувся. Пухлини вже на легенях, пішли й метастази. Жінка молода й повна сил, хоче жити, головне заради своїх чотирьох дітей. Але у родини не має грошей на дороге лікування. Тому просять допомоги у людей.

Аліна повертається з іграшкового магазину зі своїми двома молодшими доньками. Придбали книжку. Адже у найменшої Маргарити сьогодні день народження. Їй виповнилось 6 років.

Дівчинка не чекає дорогих подарунків. Хоче лише одного.

Щоб мама виздоровіла.

Аліні Полицяк 38 років. Разом з чоловіком виховують 4-ьох дітей. Коли Аліна була вагітна четвертою дитиною, у грудях виявили фіброадиному.

Я тоді була вагітна і мене на фоні гормонів, виникла пухлина гормонозалежна. Я народила, мені радили кормити груддю, але я настояла щоб мені видалили. Коли видалили то виявилось, що це злоякісна пухлина. Вже коли вияснилось, що це пухлина то видалили з груддю.

Жінка пройшла певне лікування і рак ніби відступив. Але у минулому році стався рецедив.

Почали боліти ребра, я звернулась до лікарів, пройшла КТ і у мене виявили дрібні метастази і пухлинки по всіх легенях. Я пройшла 3 хімії і воно зупинилось у стані ремісії стало. Я їздила у Київ, мені сказали що з таким можна жити до 70 років, нічого не потрібно робити, тільки приймати препарати.

Аліні не кращає. Продовжують боліти ребра, супроводжує постійний кашель. Пухлин на легенях побільшало. Жінці потрібне дороге лікування.

Діагноз рак молочної залози із метастазами у легені і під і над ключичні лімфатичні вузлики. Треба підібрати лікування адекватне щоб зупинити це процес і завести хворобу у ремісію. Хвору скерували до Києва у інститут раку і призначили гормонотерапію, - розповідає лікуючий лікар, лікар хірург - онколог Рівне нського протипухлинного центру Руслан Бокій.

Юрій Полицяк в родині єдиний годувальник. Аліна через хворобу ніде не працює. Двоє старших дітей - студенти. Грошей нині дуже не вистачає. Чоловік вже кілька років перебуває в АТО. Має травму, тому зараз лікується вдома. Але про себе не думає.

Мрія поки що одна, щоб жінка видужала, щоб була мати у дітей.

В Аліни один син і троє доньок. Дівчата, не відходять від неньки.

Мама у мене дуже хороша, я з нею говорю на всі теми, я дуже дякую Богу, що вона у мене є, я дуже хочу щоб вона виздоровіла.

Аліна щодня молиться і вірить, що видужає, але самотужки їй цього не зробити. Потрібна допомога. Номер картки, Ви зараз бачите на своїх екранах. Не будьте байдужими до чужої біди. 

Дивіться також4-річна дівчинка з Рівне нщини потребує допомоги

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber