Дізнатися більше про характер дівчини можна не тільки по знаку Зодіаку, але і за місяцем її народження.

 Січень - ви лідер, здатний приймати складні але правильні рішення.

Лютий - ви творча натура, яка прагне присвятити життя тому, щоб зробити світ навколо себе красивим!
 
Березень - вам притаманна сором'язливість, ви рідко йдете на зближення першою, уникаєте вечірок і неформального спілкування в цілому, прагнете проводити час лише з людьми, з якими вам комфортно спілкуватися.
 
Квітень - у вас вроджений дар до дипломатії, ви легко заводите друзів і любите поговорити, коли є час.
 
Травень - ви страждаєте від перепадів настрою, проте ведете активне соціальне життя. Ви жінка, що любить подорожувати і пізнавати щось нове.
 
 
Червень - ви розумієте, що відбувається, аналізуєте в реальному часі і можете передбачати події. На вас можуть покластися друзі, ви ніколи не зрадите.
 
Липень - ви емоційна людина, яка легко прив'язується до людей. У вас вроджена дотепність, при цьому ви прагнете до умиротворення.
 
Серпень - ви жінка практична, з аналітичним розумом. Ви йдете по життю, керуючись своїми принципами і дисципліною.
 
Вересень - ви надійний партнер, що володіє ніжним характером, навколишні неусвідомлено тягнуться до вас і до вашого тепла.
 
Жовтень - ви шанувальник балансу, намагаєтеся у всьому знайти рівновагу, люди, робота становлять рівні частини вашого життя.
 
Листопад - ви та, хто вміє йти на компроміси, конфлікти вас гнітять, однак ви зберігаєте свою індивідуальність і не приймаєте тиску.
 
Грудень - ви довіряєте своїм інстинктам, прагнете любити, вас оточує позитивна енергетика і люди, щиро прив'язані до вас.