Енергія речей здатна закликати в наше життя позитив, удачу і гроші. Для цього у вересні вам потрібно мати один з таких талісманів.

 Грошова жаба. Найвідоміший талісман для матеріального благополуччя не втрачає своїх позицій. Амулетом легко залучити в будинок необхідну енергію, щоб грошей стало більше, а борги зникли. Пам'ятайте, що справжня грошова жаба повинна мати зелений колір, стояти на трьох ногах і тримати в роті монету!

Кільце нескінченної удачі. Для цього підійде будь-яке кільце, з яким необхідно провести ритуал на зростаючий Місяць: наберіть каструлю холодної води, додайте солі і соди, коли сіль розчиниться, покладіть в воду кільце. Залиште його у воді на 20 хвилин. Так прикраса очиститься від чужої енергетики!
 
Талісман з натурального дерева. Простий талісман для залучення великих грошей! Звичайна річ з дерева здатна гарантувати грошові надходження як бідним, так і багатим. Амулет відновлює баланс і оберігає від втрат. Носіть його в гаманці, сумці або в кишені.
 
Зелені шкарпетки. Талісман домашній і милий принесе вам удачу, якщо зарядити його на зростаючий Місяць або яскраве Сонце. Шкарпетки бажано зберігати на видному, але недоступному місці.
 
Грошове дерево. Таке дерево в вашому домі гарантує зростання енергії процвітання і розвитку. Вважається, що дерево зможе оточити свого власника аурою благополуччя і в офісі, якщо поставити його на свій робочий стіл. Пам'ятайте, що під горщик слід покласти 7 жовтих (бажано позолочених) монеток.