Перегляньте картинку, яка знаходиться на початку. Що найперше ви на ній побачили? Тлумачення читайте далі.

 1. Ви побачили зв’язану людину.

Це означає, що всередині вас розвивається якийсь конфлікт, ймовірно, у вас проблеми з самооцінкою. Ви не любите себе так, як повинні любити, хочете стати іншою людиною або сконцентрувалися на своїх недоліках. Цей внутрішній конфлікт руйнує вас.

2. Ви побачили паркан.

Проблема полягає в тому, що ви не відкриваєтеся оточуючим.

Для потенційних партнерів ви здаєтеся холодними, неприступними і, що особливо важливо, незацікавленими. Вам слід набратися сміливості і відкритися світу, перестаньте будувати навколо себе огорожі, захищаючись від болю. Ви не відгородитеся від інших людей, швидше вже замуруєте в стінах себе самих.
 
 
3. Ви побачили човен.
 
У вас завищені стандарти до оточуючих, ймовірно, жодна людина в світі не здатна їх досягти.
 
Ваші педантичність і суворість до недоліків інших не дає вам можливість побачити плюси, але ж вони 100% є у кожного. Ви хочете зустріти партнера, який стане вашою спорідненою душею, але не даєте нікому навіть спробувати дізнатися себе. Занадто швидко судите людей і відштовхуєте їх.
 
4. Ви побачили череп.
 
Ваші стосунки руйнуються через вашу схильність все тримати під контролем і про все турбуватися.
 
З обережністю ви підходите навіть до повсякденних речей, людей відштовхує ваша підозрілість і пильність. Вашим потенційним партнерам здається, ніби ви намагаєтеся піймати їх на помилці і кинути.