Сексуальність жінки змінюється протягом усього життя, проте залишається при ній в будь-якому віці. Тому, дізнайтеся в якому періоді сексуальності знаходитеся ви.

 1. Романтичний період - 16-25 років

Час, коли дівчина відкриває в собі сексуальність, але ще не вміє нею керувати. Вона недосвідчена і наївна, тому в стосунках шукає насамперед почуття безпеки і захищеності. Можливо, дівчина ідеалізує свого коханого, не виключено. Вона знаходиться під впливом дитячої мрії і чекає на свого принца.
 
2. Творчий період - 25-38 років
 
Емоції стабілізуються, жінка вже знає своє тіло і потреби. Вона здатна досягти гармонії в собі і показати оточуючим свою сексуальність. У ній з'являється нове прагнення, додати в свій стиль творчість, поекспериментувати з собою, зовнішністю і зачіскою.
 
Ближче до 35 років жінка приймає остаточне рішення (якщо цього не було раніше) про народження дитини.
 
 
3. Період чутливості - 38-47 років
 
Жінці в цьому віці доводиться переглядати своє життя, чи відповідає реальність її прагненням? Думки про материнство потроху відступають на задній план, повертається прагнення бажання і задоволень.
 
Характерна риса цього періоду - перегляд і переоцінка всіх своїх цінностей, і в першу чергу - себе, як особистості.
 
Така жінка випромінює силу і спокій, вона здатна досягти реального задоволення під час сексу. І вона дуже приваблива для чоловіків.
 
4. Період осмислення - від 47 років.
 
Партнери виходять на новий етап відносин, починається робота над тим, щоб сім'я отримала новий імпульс і значення. Жінка не повинна соромитися звертатися до нових джерел своєї сексуальності, хоча для цього, можливо, їй доведеться заново усвідомити, чого вона хоче. Тепер всі заборони здаються смішними, а обмеження - безглуздими.
 
Пам'ятайте, що близькість з коханою людиною приносить радість в будь-якому віці.