Щоб правильно спланувати роботу та дозвілля в серпні , варто звернути увагу на повний Місяць, який на небі з'явиться 15 серпня.

 Астрологи вважають, що повний Місяць з'явиться на небі в наступний четвер, 15 серпня, о 14:29 по Києву. У цей момент він перебуватиме під заступництвом знака Зодіаку Водолій.

Що можна робити в повний місяць в серпні?
 
Місяць дозволяє примножити ефект численних ритуалів, пов'язаних із супутником Землі. Якщо ви планували таким чином закликати в вашу сім'ю гроші, щастя або любов, то фахівці радять проводити ритуали саме в період повного Місяця, це дасть їм додатковий імпульс.
 
Важливо в повний місяць відмовитися від занадто важких навантажень на організм, не перенапружуватися ні розумово, ні фізично.
 
 
Пийте більше рідини, займайтеся йогою і відмовтеся від алкоголю, який може призвести до неконтрольованих вчинків і спалахів агресії.
 
Що не можна робити в повний місяць?
 
Астрологи настійно не рекомендують в цей день проводити косметичні процедури, давати гроші в борг, приймати важливі рішення, які можуть докорінно змінити ваше життя. Краще відкласти ділові поїздки і відрядження.