У день виборів у Рівненській області спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА фіксують друковані агітаційні матеріали кандидатів у народні депутати по 152, 153 та 154 виборчих округах.

У Рівному розміщена друкована агітація кандидатів у народні депутати по 152 (м. Рівне ) та 153 (м. Острог, частина м. Рівного, Гощанський, Корецький, Острозький, Рівне нський райони) виборчим округам.

Зокрема:

- кандидата у народні депутати по 152 виборчому округу Олександра Курсика;
- кандидатів у народні депутати по 153 виборчому округу Андрія Мітюхіна, Володимира Валявки, Євгена Козакова, Володимира Цвіля, Віталія Ундіра, Віктора Щербачука

У місті Дубно, Дубенському та Млинівському районах зафіксована агітація кандидатів у 154 виборчому окрузі (м. Дубно, Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський, Радивилівський райони):

- Олександра Аліксійчука;
- Олександра Дехтярчука;
- Владислава Сухляка;
- Ігоря Луценка;
- Володимира Ткачука

Відповідно до ч. 2-3 ст. 70 Закону України «Про вибори народних депутатів України» передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування. Передвиборна агітація напередодні дня голосування та в день голосування забороняється. У цей же час забороняються проведення масових акцій (зборів, мітингів, походів, демонстрацій, пікетів) від імені партії, кандидати у депутати від якої зареєстровані у загальнодержавному окрузі, кандидатів в депутати, розповсюдження агітаційних матеріалів, а також публічні оголошення про підтримку партією чи окремими кандидатами у депутати проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агітація, пошкоджені бюлетені та ймовірний підкуп виборців спиртним - які порушення виявляють на Рівне нщині (ОНОВЛЕНО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber