Як зробити життя простішим для батьків: де заховати цукерки, з чого зробити манеж на пляжі, де дозволити малювати по стінах і на що перетворити старе діжечко малюка? Завдяки кільком порадам, життя батьків може стати значно легшим.

Я натрапляла на велику кількість різноманітних порад для батьків, які роблять батьківство простішим, але лайфхаки від Bored Panda вразили мене особливо. Пропоную і вам перейняти 10 найкрутіших ідей.

1. Зробіть дитині манеж на пляжі з простирадла на резинках. Просто ідея для того, аби дитина відповзала від вас далеко і була в безпеці.

2. Дайте дитині широкий пензлик і дозвольте пофарбувати паркан водою. Це геніально: дитині цікаво, вона довго буде зайнята роботою і таку справу можна робити щодня або й кілька разів на день.

3. Не хочете викидати чи продавати старе ліжечко для малюка – зробіть з нього столик для дитини, на ньому поміститься усе необхідне для творчості.

4. За допомогою кольорів допоможіть дитині навчитися розуміти час і керувати режимом дня.

5. Створіть дитині поле для творчості і кумедних малюнків, при цьому не пошкодивши жодну стіну в домі, а використавши лише непотрібну картонну коробку.

6. Як легко навчити дитину правильно взувати взуття? Зробіть наклейки, які допоможуть дитині зрозуміти, де лівий, а де правий черевик.

7. Щоб краплі від морозива не стікали по руках малюка, зробіть підставку з кришечки від стаканчика для кави. Актуальний лайфхак в літній період.

8. Гараж для улюблених автомобілів сина зробіть із використаних рулонів туалетного паперу. Хлопчики будуть у захваті!

9. Не знаєте, де заховати цукерки від дітей? Використайте для цього, наприклад, пакет від замороженої квасолі. Можуть підійти й інші пакети від овочів чи продуктів, які не надто приваблюють дітей.

10. Щоб запобігти ковзанню по підлозі, розмалюйте шкарпетки дітей силі кованою фарбою. До процесу залучайте малюків, буде цікаво!

 Читайте також: 7 повчальних мультфільмів, які варто подивитись з дітьми

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber