У народі кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Якщо ви належите до тих особистостей, котрі постійно перебувають у пошуках нових вражень та вміють насолоджуватися кожним днем, новорічні пропозиції від туристичної агенції “Наутіліус” точно не залишать вас байдужими.

— Про святкування Нового року варто подбати вже сьогодні! Наші постійні клієнти саме так і роблять. Завчасне бронювання дає багато переваг: широкий вибір готелів, кращі місця в автобусах, оптимальні ціни. Ми підготували широкий вибір пропозицій, які задовольнять навіть найвибагливішого клієнта, — розповіла власниця туристичної агенції “Наутіліус” Вікторія КРИЛОВА. — Особисто мені сподобалась програма зустрічі Нового року на південному узбережжі Франції в Ніцці. За сім днів, на які розрахований тур, є можливість відвідати Барселону, Сан-Ремо, Канни, Монако, узбережжя Коста Брава. І все це за прийнятною ціною — лише 1174 євро (у вартість туру входить авіаквиток, проживання, сніданок та вечеря, екскурсії).

Для любителів екзотики пані Вікторія рекомендує відвідати острів Балі (Індонезія).

— Нещодавно я сама повернулася з цього туру, і залишилися дуже задоволена відпочинком. М’який клімат, екзотична природа, прекрасні пляжі, неповторні готелі, фантастична екскурсійна програма (острови Комодо та Сулавесі, дайвінг, сафарі в джунглях, храми та парки тощо), шикарні СПА-центри, дискотеки та нічні клуби, шопінг — усе це ви знайдете на острові Балі, — зауважила Вікторія Крилова.

За її словами, такі новорічні враження ви будете згадувати не тільки наступний рік, а й усе життя!