Якщо ви ще й досі не визначилися, куди поїхати зустрічати Новий рік, то маєте чудову нагоду завітати до туристичної компанії “Роял Клуб”, де знайдете розмаїття цікавих пропозицій.

— На любителів екзотичного відпочинку незабутні враження справить тур до Таїланду. Розташований в зоні тропічного клімату, він зачаровує своєю природою, фруктами, стилем життя місцевих мешканців. Чудова кухня, спокій і посмішки довкола, купання в морі, шоу слонів, цілі плантації орхідей, позолочений Королівський палац Банкока, сеанси розслабляючого тайського масажу, задоволення від чудових сувенірів — усе це Таїланд, куди неодмінно захочеться повернутися ще раз, — розповіла директор туристичної компанії “Роял Клуб” Ольга ЯСІНЬЧУК. — Непосиди знайдуть втіху, обравши автобусні тури до Європи. За 7-10 днів можна побувати в кількох країнах та особисто вибрати, в якому місті зустрічати Новий рік безпосередньо. Наприклад, під бій курантів випити шампанського в Кракові, наступного дня побувати на гірськолижному курорті в Закопаному, а згодом відвідати відоме місце християнського паломництва — місто Чентохова.

За словами пані Ольги, для тих, хто не любить далеких мандрівок, хорошою альтернативою стане подорож до Братислави. У Західній Європі столиця Словаччини — добре розрекламоване туристичне місто. Безпечне, чисте, багате на історичні події, воно приваблює атмосферою домашнього затишку. Посеред міста взимку ви знайдете величезний ярмарок та ковзанку, яку численні туристи перетворюють у танцювальний майданчик.