У Рівному педіатри змінять адресу. А саме лікарі з колишньої дитячої поліклініки, що на вулиці Чорновола 1, переїдуть у ЦПМСД «Центральний», що на вулиці Драгоманова.

10 педіатрів незабаром звільнять свої кабінети. З міської дитячої лікарні, колишньої поліклініки, що на вулиці Чорновола, вони переїдуть у ЦПМСД «Центральний» на вулицю Драгоманова. Батьки про такі зміни ще не чули.

Вузькі дитячі спеціалісти залишаться у приміщенні на Чорновола, а саме кардіолог, окуліст, отоларинголог, хірург, гінеколог, травматолог, невролог.

Ми будемо намагатись зробити кращі умови для лікарів спеціалістів бо міська дитяча лікарня - це буде лікарня вторинного рівня і будуть залишатись і надавати допомогу лікарі спеціалісти. В оренду ми здавати приміщення не будемо, у крайньому разі зараз це не планується. Для того щоб покращити умови роботи - прийому лікарів спеціалістів, - розповідає головний лікар КНП "Міська дитяча лікарня" Рівне нської міської ради Микола Надейко.

Педіатри з Чорновола переїдуть у поліклініку, що на вулиці Драгоманова. А саме на 5 поверх. Наразі там закінчуються ремонтні роботи. Як облаштовують поверх, головний лікар закладу Олег Шрам поки не показує, лише розповідає.

Ми ремонтуємо кабінети, замовили меблі, будуть нові комп'ютери, готуємо під'їздні шляхи, пандуси, все для того аби пацієнтам і діткам було гарно і красиво, - говорить головний лікар ЦПМСД "ЦЕНТРАЛЬНИЙ" Рівне нський Міської Ради  Олег Шрам.

У новому приміщенні можна буде здати необхідні аналізи, на першому поверсі облаштують реєстратуру, поверх планують зробити цікавим для малюків, з облаштуванням дитячої кімнати та телевізорами. Рішення про переїзд педіатрів з Чорновола на Драгоманова, було прийняте ще взимку цього року.

Ідея полягала аби частину жіночої консультації перемістити на територію міського пологового будинку де вона і повинна бути. Слідуючий крок - це перемістити лікарів, які надають первинну, медичну допомогу дітям з поліклініки на Чорновола у ЦПМСД "Центральний" і на цій території, яку вони займали, перемістяться медичні працівники, які зараз знаходяться в амбулаторії на Пересопницькій, - каже начальник управління охорони здоров'я Рівного Віктор Іськів.

Переїзд лікарів - педіатрів з Чорновола на Драгоманова запланований на другу половину червня. Саме до того часу всі ремонтні роботи будуть завершені.  

Читайте ще: найбільша кількість хворих на кір в Рівне нській області

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber

 

 До теми: НА МІСЦЕ ГІНЕКОЛОГІВ – СІМЕЙНІ ЛІКАРНІ. ЯК У РІВНОМУ БОРЮТЬСЯ ЗА КАБІНЕТИ?