Як жити 9 місяців без даху у будинку?Відповідь на це питання знають мешканці двоповерхівки на вулиці Руській у Рівному. Весною ремонтники почали міняти покрівлю у будинку. Зняти - зняли, а встановити нову ніяк не можуть. У людей протікає стеля, пожовтіли стіни у квартирах. Журналісти Першого місцевого восени розповідали про проблему мешканців будинку на вулиці Руській. На носі вже новий рік, чи змінилося щось - дивіться далі.

Перше жовтня цього року. Будинок на вулиці Руській, 29а. Замість даху - клейонка та брезент. Мешканці двоповерхівки у розпачі.

Кошти на ремонт даху будинку виділили з міського бюджету. Роботи по заміні розпочали ще весною. Мешканці будинку нарікали на підрядну фірму, яка займалась ремонтом.

Тоді ми зв'язались телефоном з керівником підрядної фірми, яка здійснює заміну покрівлі. Сергій Демчук пояснив, що ремонт затягнувся. Але не через них.

Недоліки обіцяв усунути і через тиждень двоповерхівка буде вже з дахом. Вагу слова Сергія Демчука ми вирішили перевірити.

На календарі 24 грудня. Частина будинку на вулиці Руській досі без покрівлі. Мешканка другого поверху Наталія Пінчук вже встигла народити сина. Каже зі стелі вже не капає, але на даху сніг і тому у квартирі дуже холодно.

У сусідки Марії Михайлової вся стеля жовта. Каже, вода затікає вже у двох кімнатах.

На горищі будинку сьогодні працюють робітники. Їх двоє. Кажуть, прийшли підмінити інших.

Чоловіки утеплюють підлогу горища. Перекриттям даху запевняють, не займаються.

Коли у будинку буде дах, поцікавились у керівника будівельної фірми Сергія Демчука. Чоловік зізнається, що хворіє тому роботи затягуються. Обіцяє закінчити у найкоротші терміни.

Чи станеться так - журналісти першого місцевого обов'язково перевірять. Мешканці будинку сподіваються, що Новий рік вони нарешті зустрінуть вже з дахом на будинку.

 

Дивіться також: 

У Рівному полегшуватимуть страждання важкохворим дітям [ВІДЕО]

Християни західного обряду готуються до Різдва [ВІДЕО]