Губківський замок - одне з найцікавіших туристичних місць Рівненської області. Вабить воно не лише рівненчан, а й багатьох туристів з усієї України. Фотографії на руїнах фортеці викликають захват, бо виглядають дуже ефектно. Але таких світлин з цього місця, які ми покажемо далі у матеріалі, ви ще точно не бачили.

Фотограф з Костополя Дмитро Трофимчук разом зі своєю нареченою часто подорожує Рівне нщиною і робить чудові фото з відомих туристичних місць області. Остання така подорож була досить оригінальною - пара влаштувала ночівлю поряд з руїнами Губківського замку. Це дозволило фотографу зробити неймовірної краси фотографії вночі і на світанку. Наречена фотографа Юлія на своїй сторінці в Instagram поділилась враженнями:

"Це моменти, в які хочеться повертатися думками. Ночувати на фоні цих краєвидів було казково. Такої кількості зірок на вечірньому небі я ще не бачила ніколи в житті".

Зоряне небо над руїнами фортеці виглядає дійсно просто вражаюче. Сам Дмитро вважає, що Рівне нщина багата на різні цікаві місця. Одне із його улюблених саме Надслучанська Швейцарія.

Руїни Губківського замку над річкою Случ доповнюють цю картинку особливими барвами. Вже не вперше відвідую це місце і щоразу не перестаю ним захоплюватися і надихатися. Давно хотів зробити якісь нестандартні знімки цієї місцевої окраси. Так виникла ідея сфотографувати на фоні замку зоряне небо. В результаті, на цих кадрах можна навіть розгледіти Чумацький Шлях. Зрештою, і самі по собі світанки та заходи сонця там просто неймовірні. Подорожуєте! - закликає фотограф. 

Насолоджуйтесь світлинами разом з нами.

Читайте також: Десять неймовірних місць України, які варто відвідати рівненчанам

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber