Наближається випускний, і це шкільне свято як і будь-яка важлива подія вимагає відповідального підходу і ретельної підготовки. Список справ дуже великий. Тому, ми вирішили вам допомогти при підготовці і не забути жодної деталі.

Квіти - важлива частина випускного. Адже, вчителі, які навчили багато чому, заслуговують в цей день особливої подяки, і букет - відмінний спосіб виразити свою вдячність.

Обрати ідеальні квіти для вашого випускного – це ціле мистецтво. А допоможуть вам в цьому професійні флористи квіткової крамнички «Декор Центр».

Тут створять букет, який запам'ятається надовго, він буде зроблений з любов'ю, креативно, так, щоб було зрозуміло, що ви вибирали його для конкретної людини, яку дуже хотіли порадувати. Букет, подарований від щирого серця – найкращий знак уваги, за допомогою якого можна виразити свої почуття.

Окрім квіткових композицій, в крамничці «Декор Центр» ви зможете знайти чудові подарунки до будь-якого свята: картини, м’які іграшки, посуд, декори зі штучних квітів, обереги, статуетки, декоративні шкатулки. А також, щоб зробити випускний вечір ще більш святковим та незабутнім майстри «Декор Центру» прикрасять банкетний зал живими квітами. В крамничці діє зручна послуга для клієнтів «Букет з доставкою».

«Декор Центр» - зробимо ваше свято незабутнім!

Чекаємо вас за адресою: м. Рівне , вул. Соборна, 190

(097) 44-10-579

Прикраси. Не менш важливу роль відіграють прикраси. Вони нададуть вашому образу ніжності, оригінальності та витонченості.

І саме Рівному є місце, де ви знайдете унікальні прикраси ручної роботи – це магазинчик «Akcenttrend». Всі аксесуари зроблені з любов’ю, кожен виріб майстер створює оригінальним та неповторним.

Магазин «Akcenttrend» пропонує широкий вибір товарів ручної роботи: корони та діадеми, які перетворять вас в принцесу; гілочки та різноманітні заколки, які прикрасять вашу зачіску; кольє та браслети; сережки-китиці, сережки з пір’я.

Завітайте в магазин «Akcenttrend» та оберіть саме свою прикрасу, адже це може стати чудовим доповненням вашого образу на кожен день.

Магазин «Akcenttrend» - допоможемо вам почуватися королевою.

Адреса: м. Рівне , проспект Миру, 1 (підземний перехід)

096 936 78 85

Манікюр - важлива завершальна деталь образу, тому він також вимагає уваги кожної дівчини. Вибір дизайну може бути найрізноманітніший: від класичного французького манікюру, який виглядає стильно і елегантно і підходить до будь-якого вбрання, до яскравих кольорів, які відповідають тону сукні.

Зробити красивий манікюр ви можете в салоні «Імперія нігтів». Саме тут ви будете спокійні за свої нігті, адже майстри використовують лише стерильні інструменти та якісні матеріали.

Салон надає послуги : нарощення гелевих нігтів, корекція, гель лак, всі види манікюру, педикюр, спа ручок та ніжок.

Також, в салоні «Імперія нігтів» проводиться індивідуальне базове навчання по гелевому нарощенню з видачею сертифікату.

«Імперія нігтів» - якісно, стильно, безпечно.

Чекаємо вас за адресою: м. Рівне , готель «Турист», салон «Імперія нігтів».

097 62 39 707

Взуття. Більшість дівчат починають готуватися до випускного завчасно, вибираючи найкрасивіше і найстильніше вбрання. Але не всі випускниці знають, що туфлі на випускний потрібно вибирати не менш ретельно, ніж сукню. Проте, варто пам’ятати, що взуття для такого важливого дня повинне бути не лише красивим, а й якісним та зручним, щоб прослужило вам не один день та не один сезон.

Саме таке взуття ви знайдете у відділі «Мадена», що знаходиться в магазині «Центр взуття». Тут представлені стильні моделі одягу та взуття від світових брендів та ще й за приємними цінами.

А також, у відділі «Мадена» можна підготуватися не лише до випускного, а повністю оновити гардероб: сукні, комбінезони, кофтинки, босоніжки та кросівки, стильні сумочки та рюкзачки – і це все в одному місці.

*

«Мадена» - виглядай стильно кожного дня.

Чекаємо вас за адресою: м. Рівне , вул. Соборна 260, магазин «Центр взуття» (нижній рівень)

Ми в Інстаграмі: Madena_shop_rivne