"Калуш" та "Верес" розписали нульову мирову, створивши чималу кількість гольових моментів.

Обидві команди продовжили безвиграшні серії навесні цього року і ускладнили для себе боротьбу за призові місця у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги.

"Калуш" - "Верес" - 0:0 

Обидві команди у стартовому весняному турі ускладнили своє турнірне становище. "Калуш" у Хмельницькому поступився "Поділлю". "Верес" - вдома програв "Черкащині-Академії". Тому сьогодні обидва колективи повинні були перемагати.

Гості впевненіше розпочали матч і упродовж перших десяти хвилин створили два напівмоменти. Голкіпер "Калуша" з обох випадках зіграв надійно. Спершу він перехопив прострільну передачу Івана Гребенюка, якій передував навіс від Ярослава Рафальського. А потім правильно обрав позицію після удару зі штрафного від Олега Маїка.

Підопічні Андрія Нестерука намагалися ловити суперника на швидкі контратаки. В одній із таких шанс забити мав Тарас Сивка. Після передачі Савошка він опинився тет-а-тет із Максимом Бабійчуком, але пробив вище воріт.

Читайте ще: рівненська спортсменка в трійці призерів на чемпіонаті України з тенісу

"Верес" відповів скидкою Олега Маїка на хід Михайлу Шестакову, але того випередив голкіпер калушан Хвалицький. До кінця тайму рівняни створили ще один момент. Михайло Шестаков протягнув м'яча правим флангом і віддав у центр на Гребенюка. Іван на замасі прибрав опонента і пробив - вище воріт.

Наступного гольового моменту довелося чекати до середини другого тайму. Створили його господарі. Тарас Сивка бив головою і після цього удару м'яч кількома сантиметрами розминувся зі стійкою воріт "Вереса". Ще одразу два шанси забити Тарас Сивка мав наприкінці гри, коли калушани впіймали рівнян на контратаці. Обидва удари прийшлися в Максима Бабійчука.

"Верес" відповів, напевно найкращим у матчі моментом. Тарас Пінчук другим темпом повернув м'яча у штрафний майданчик "Калуша", а там Михайло Шестаков пробивав у дотик - "Калуш" виручив воротар.

У підсумку - нічия.

Про це повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне )

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber