Дурять і наживаються? Мешканці будинку на вулиці Березовського, 16 зібрали термінові збори, аби вимагати у голови ОСББ пояснень, які суми та взяла у кредит, аби термомодернізувати будинок і чому роботи - виконані неякісно. Бо підозрюють - на обладнанні безбожно зекономили, результату, який обіцяли - так не досягли, а гроші поклали собі у кишеню. Бо, як виявляється, будинком керують двоє: і голова ОСББ, і управитель.

Щонайменше двічі голова ОСББ будинку на вулиці Березовського, 16 закривала двері перед носом оператора телеканалу Рівне 1. Мовляв, мешканці будинку не згодні, аби їх знімали. При тому, що самі ж мешканці нас і запросили. Кажуть, - голова ОСББ та управитель будинку їх дурять, виконуючи більшість робіт лише на папері і завищуючи ціни. Одні тільки вікна пластикові чого коштували.

Управитель будинку каже, зробили так, як люди самі захотіли. Нарікають люди, мовляв, гроші заплатили, а що було, те й залишилося.

Приміщення, в якому встановили індивідуальний тепловий пункт й толку від якого - що від зайця кумису, кажуть люди. Та управитель будинку вважає, ті перебільшують. Мовляв збалансували систему так, щоб температура була однакова у всіх.

Дивіться ще: чи збільшиться вартість на атракціони у центральному парку Рівного? (ВІДЕО)

Люди кажуть, обладнання таке нове, що восени ось ці баки тріснули, система вийшла з ладу, в результаті чого у будинку довго не було гарячої води. Та й встановлено обладнання, запевняють, без дозволів. А на загальних зборах мешканцям будинку ніхто до пуття не пояснив умови кредиту і яку суму беруть в борг у держави.

Люди вимагають у голови ОСББ всю первинну документацію, аби так би мовити, звести дебет з кредитом. Голова ж ОСББ обіцяє. Та впродовж зборів документів так і не показує. Немає відповідей Тетяна Тищук і для журналістів. Мовляв, всі питання до управителя будинку, якого вона найняла собі на підмогу. Той каже, виконали ті роботи, які планували. Не більше.

В результаті, на модернізацію ІТП тут витратили 284 тисячі гривень, за ремонт електромереж - 150 тисяч. За вікна сплатили 67 тисяч гривень за дорожчу пропозицію, та 194 тисячі - за пропозицію дешевшу. На момент виходу сюжету в ефір мешканцям таки надали документацію для ознайомлення. Ті ж звернулися у прокуратуру, аби провести розслідування і поставити всі крапки над "і".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber