Екс-директорка Рівненського дитячого садка №4 через суд хоче поновитися на посаді. Нагадаємо, звільнили її 4 місяці тому через винесену догану. За нібито неналежне оприлюднення інформації на сайті садка. А також ймовірне привласнення премій працівників цього ж закладу. На сьогоднішньому судовому засіданні суд мав допитати свідків по справі. Як усе відбувалося, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Суддя Оксана Панас, яка розглядає справу колишньої директорки дитячого садка № 4, заходить у залу судових засідань. Оскільки сьогодні мали б допитати свідків по справі сторона позивача відразу ж подає клопотання.

Тож ці докази Мирослава Кисельова просить суд додати до справи як причину неявки 2 її свідків. Але суд це клопотання відхиляє. І першою, як свідка, допитує саму екс-директорку Наталію Карашевич.

А ще у неправомірному привласненні коштів. То ж аби дізнатися чи насправді це так суд запросив у залу засідань батьків чиї діти відвідують цей навчальний заклад.

Тобто, ті кошти, які батьки добровільно мали здавати на розвиток садка знаходилися безпосередньо у працівника цього закладу.

А хто хотів пересвідчитися у тому на, що ці гроші спрямували працівники садка, могли переглянути чеки та звіт про використання коштів на сайті закладу.

Оскільки це не усі свідки по справі, яких суд мав допитати, у судовому засіданні оголосили перерву. Аби з допомогою повісток запросити на допит решту учасників судового процесу.

Додамо, що ця ж справа але щодо скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності та стягнення моральної шкоди розглядається одночасно і в іншого судді. 

Читайте також: Зґвалтування чи добровільна згода: подробиці інциденту в розважальному закладі Рівненщини (ВІДЕО)