Кілька тварин тримає у приватному дворі будинку чоловік. Щоправда робить це неналежно. Собаки не прив'язані, постійно вибігають на дорогу і нападають на перехожих. Нещодавно покусали 10-річну дівчинку, яка йшла у школу. Батьки б'ють на сполох. Просять відповідні служби вплинути на господаря собак.

Четвертокласниця Ксенія Глотова показує свою покусану ногу. Каже, на неї накинулись собаки, коли вона йшла в школу.

Дівчинка була у високих чоботях. Завдяки їм рана на нозі не надто глибока, вважає мама Ксенії. Каже, дані собаки на її дочку нападають вже вдруге. Першого разу минулось без покусів. Цього разу ні.

Дівчинку від сказу не щеплювали. Медики порадили спостерігати за собакою, яка вкусила. Де вона живе, люди знають. Поруч з багатоповерхівкою на Соборній знаходиться приватний сектор. Собаки живуть в одному з дворів.

Господар будинку не виходить, не видно й собак. Юрій Штука, батько покусаної дівчинки каже, власник собак вдома є, бо нещодавно з ним спілкувався.

Поспілкуватись з власником будинку, журналістам так і не вдалось. На агресивних собак нарікають й інші мешканці мікрорайону.

Через даних собак, мешканці мікрорайону бояться ходити даною вулицею. Втім кажуть, дані собаки бігають скрізь. Збираються жалітися на власника тварин у міську раду. У поліцію вже неодноразово звертались.

Батьки покусаної дівчинки, просять аби на їхню проблему звернули увагу. Адже жертв агресивних собак може бути багато.

Через напад собак на школярку, на власника тварин, поліція склала адміністративний протокол. Чоловіку загрожує штраф максимум у 85 гривень з конфіскацією тварин. Щоправда остаточне рішення прийме суд.