2,5 мільярди гривень. Сьогодні депутати Рівнеради таки затвердили бюджет міста на 2019 рік. Кошти виділити на безкоштовне перевезення пільговикам, зарплату медикам та освітянам, на виготовлення проектно-кошторисної документації стадіону Авангард та інше. Як розподіляли кошти бачили наші журналісти.

52 мільйони гривень. Саме стільки місцеві депутати виділили на перевезення пільговиків. За прогнозами цих коштів повинно вистачити на весь рік.

Загалом бюджет міста на 2019 рік становить 2,5 мільярди гривень - це без капітальних видатків. У лютому кошти виділятимуть на капітальні ремонти, утеплення, освітлення території та інше. На все це за попередніми підрахунками розподілять 170 тисяч гривень. Також у планах закласти кошти на проектно-кошторисну документацію стадіону "Аванград", будівництво садочку на Коновальця. Про нові тролейбуси у наступному році залишається поки мріяти, зазначив голова бюджетної комісії, закупити планують сміттєвози і сміттєві баки. Суттєвих змін рівняни не відчують у місті.

Додатково на заробітну плату вчителів спрямовано майже 30 мільйонів гривень із міського бюджету і близько 100 мільйонів медикам. Також на сесії виділили земельну ділянку учаснику АТО Федору Капустинському. До слова, минулого засідання депутати не підтримали звернення.

Крім того на сесії до міських обранців звернулися із проханням присвоїти почесного громадянина міста Рівного Косміаді Надії. 29 грудня їй виповниться 95 років. Звернення депутати підтримали.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Скільки коштуватиме проїзд для дітей у маршрутках Рівного? [ВІДЕО]

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

На Рівне нщині першокласник захворів на кір