Якщо ви ще не спустошили магазини, купуючи подарунки близьким і рідним, то зараз саме час цим зайнятися, так як Новий рік вже зовсім близько. Часто ми не знаємо, що вибрати, чи сподобається той чи інший подарунок людині, тому в цій нелегкій справі до нас на допомогу приходять зірки. Отже, як вибрати новорічний подарунок за знаком Зодіаку?

Новий рік - це свято, коли збуваються бажання, тому якщо ви вгадаєте з подарунком, то ощасливите свою близьку людину. Прислухайтеся до того, що говорять ваші близькі, часто вони самі можуть підказати відмінні ідеї для подарунків.

Овен. Для Овна важливо, щоб подарунок був обраний з душею, а не швидкоруч куплена дрібничка, тому щоденники або даремні сувеніри краще їм не дарувати. Подаруйте Овну красивий шарф, елегантну сумочку, ексклюзивний чохол на iPhone або пляшку алкоголю з багаторічною витримкою, Овен це оцінить, головне, не забудьте красиво упакувати і придумати оригінальне привітання.

Телець. Тельці дуже вибагливі в плані подарунків, вони оцінюють все, починаючи від вартості і закінчуючи упаковкою, тому якщо ви не збираєтеся дарувати щось вартісне, то краще не дарувати нічого. Статуетки у вигляді символу року, цукерки, дрібні сувеніри вони не вважають подарунками, а ось від дорогих парфумів, нової кавоварки або сертифіката в магазин білизни вони не відмовляться, особливо, якщо ви все це красиво упакуєте.

Близнюки. Близнюки ніколи не будуть оцінювати вартість подарунка або його зовнішній вигляд, для нього набагато важливіші емоції, враження і оригінальність. Тому, вибираючи подарунок на новий рік для Близнюків, постарайтеся їх здивувати: стрибок з парашутом, вихідні на Різдво в Празі, день в СПА або квитки на літак в країну їх мрії. Ось побачите, їхні щасливі очі змусять ваше серце розтанути!

Рак. Рак дуже любить свій будинок, тому оцінить подарунки, які допоможуть зробити його затишніше. Гарний пухнастий плед, набір рушників, кухонний комбайн або миючий пилосос приведуть Рака в дикий захват. Крім того, Рак оцінить подарунки та сувеніри ручної роботи і поставить їх на самому видному місці.

Лев. Леви люблять дорогі подарунки в красивій яскравій упаковці, тому не експериментуйте, а краще подаруйте їм парфум, абонемент в дорогий спортклуб або набір елітного алкоголю, якщо не можете визначитися, подаруйте гроші і невеличкий сувенір у вигляді Свинки - символу 2019 року. Повірте, вони не образяться, а навпаки, дуже зрадіють.

Діва. Діви не люблять сюрпризів і несподіванок, тому краще їх прямо просити про те, чого вони хочуть. Вони вам не соромлячись дадуть, ще й розкажуть, де це продається. Сувеніри, милі штучки - не для Дів, вони не люблять захаращувати свій простір всякими дрібничками, краще, на додаток до основного подарунка, купіть їм вазон з живими квітами, їм сподобається.

Терези. Терези в плані подарунків абсолютно невибагливі, головне, щоб це було щиро і від душі. З їх дитячою безпосередністю і любов'ю до сюрпризів, вони зрадіють і чотириногому другу, і красивому гаманцю, і абонементу в тренажерний зал або сертифікату в улюблений магазин. Будьте щирими, вибираючи подарунок, серце підкаже вам, що саме подарувати романтичним Терезам.

Скорпіон. Скорпіон сам по собі знак дуже загадковий, тому любить всякого роду дивацтва. Щоб його здивувати, потрібно постаратися, банальними подарунками його навряд чи можна вразити, а ось який-небудь оригінальний квест, поїздка на квадроциклах або похід в якесь екзотичне місце, цілком. З більш традиційних варіантів, можна подарувати Скорпіону брендові речі, портмоне, дорогу парфумерію або сигари.

7 подарунків, які ні в якому разі не можна дарувати чоловікам

Стрілець. Стрілець невибагливий в подарунках, для нього головне увага, тому тут буде нескладно. Стрільці - затяті мандрівники, так що подаруйте йому термос, намет або класний ліхтарик, він буде дуже радий. З більш традиційних подарунків, вибирайте все, що вашій душі завгодно: фоторамки, новий телефон, похід в боулінг або на каток. Стрільці дуже веселі і компанійські, вони не люблять нудьгувати.

Козеріг. Козероги дуже примхливі, вони люблять тільки дорогі речі перевірених брендів, для них важливо, щоб було якісно, ​​екологічно і дорого. Тому для новорічного подарунка вибирайте щось вартісне, наприклад, картину сучасного художника, посудомийну машину або робот-пилосос, сережки з коштовним камінням або кулон з оригінальною підвіскою.

Водолій. Водолій і сам не знає, чого він хоче, тому вгадати з подарунком буде складно, краще за все визначіться в декількох варіантах і запитайте особисто, що краще. А так, йому до смаку припаде і модний рюкзак, і футболка із зображенням лідера улюбленої групи, і кавоварка або набір ножів. Упаковка не важлива для нього.

Риби. Рибам також складно догодити, так як у них занадто часто змінюються смаки та уподобання, але найкращим подарунком для них будуть емоції: похід на який-небудь новорічний спектакль або екскурсія до Діда Мороза. А зі звичайних подарунків вони зрадіють набору косметики, величезному банному рушнику, смішним кавовим чашкам, головне, щоб подаровано було від душі, вони таке відчувають і цінують.