Члени садового товариства "Західний" звернулися до селищної ради Нової Українки з проханням приєднати їх дачні ділянки до села.

Зокрема у зверненні йдеться про внесення змін у генеральний план села Нова Українка, аби у подальшому була можливість включити територію садового товариства "Західний" в межі населеного пункту Нова Українка.

pic

pic

Подібне звернення із проханням про підтримку ініціативи представники садового товариства надіслали і в обласну раду.

Зокрема, у тексті йдеться про те, що "садове товариство "Західний" - це вже не просто садівницьке товариство, це повноцінний населений пункт (біля 5000 ділянок-дворів), який налічує понад 600 осіб з постійною пропискою на території СТ "Західний", близько 3000 осіб, які постійно проживають на даній території (і їх кількість щороку збільшується в середньому на 20%) та понад 100 дітей дошкільного і шкільного віку".

pic

pic

Нещодавно звернення до Новоукраїнського сільського голови надіслала і Олександрійська сільська рада з пропозицією приєднатися до ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громади на Рівне нщині хочуть розширятися

До слова, голова Олександрійської ОТГ підтримав ідею об'єднання дач із селом, але після приєднання Нової Українки до громади.