(*11 липня*) на сайті Рівненської міської ради з'явилась інформація щодо виділення ділянки для будівництва заводу TESLA.

Нагадаємо, на сайті Рівне ради рівняни зареєстрували петицію з проханням до міської влади звернутися до американського бізнесмена - Ілона Маска із проханням збудувати завод у нашому місті, а також почати інвестувати цілу область.

15 липня петиція набрала необхідну кількість голосів та була подана для розгляду міському голові.

Сьогодні, 16 липня, на сесії міської ради Рівного голова міста прокоментував, що дати землю під будівництво без проведення відповідних торгів - неможливо.

"Якби таке сталося, якби я написав звернення, Маск би посміявся. Мабуть і по телебаченню могли б таке показати, що з Рівного мер надіслав звернення. Але, навіть якщо б Ілон Маск захотів у Рівному це робить то місто не може дати йому землю без конкурсу. Виділити землю під будівництво чи в оренду в Україні без проведення конкурсу - неможливо." - говорить Володимир Хомко.

Також мер міста жартує, що якщо питання буде знову підніматись, то можна відправити у відрядження його заступника -Віталія Германа.