Телеканал “Рівне 1” висвітлюватиме кампанію з місцевих виборів 31 жовтня 2010 року всебічно і збалансовано, керуючись виключно нормами чинного законодавства України та ліцензійними вимогами, і прагнучи забезпечити глядачів максимумом інформації для свідомого вибору. Про це йдеться в заяві, яке поширила прес-служба ТРК “Рівне 1”.

“Ми запропонуємо глядачам різноманітні формати висвітлення виборів та підготовки до них, - повідомив директор ТРК “Рівне 1” Віктор Данилов. – Насамперед, перебіг виборчої кампанії постійно перебуватиме в полі уваги журналістів інформаційних програм. Двері каналу будуть відкриті для кандидатів у депутати всіх рівнів, а також на посади міських, селищних та сільських голів, аби вони мали можливість донести свою позицію до глядачів, безпосередньо звертаючись до них зі студії. Плануємо проводити прес-конференції кандидатів, “круглі столи” за участю кандидатів та журналістів з можливістю прямої телетрансляції. Обов'язково плануємо організувати теледебати. Фінальною ж крапкою у висвітленні виборів стане наш вже традиційний телемарафон “Доба вибору” – спільний проект з “Рівне нською газетою”, газетою “ОГО” та Рівне нським інформаційним порталом “Ogo.ua”.


За словами Віктора Данилова, комерційна служба “Рівне 1” вже сьогодні готова запропонувати кандидатам та їхнім виборчим штабам різноманітні пакети співпраці та гнучкі можливості використання кращого ефірного часу. “Переконаний: така співпраця буде взаємовигідною, - зазначив директор ТРК “Рівне 1”. – Адже кандидати отримають ефір на найбільш рейтинговому місцевому телеканалі, а рівняни матимуть змогу порівняти і проаналізувати погляди претендентів. Наше гасло — Перший місцевий, тому хто як не ми повинен допомогти рівнянам зробити справді свідомий вибір на місцевих виборах!”