Чи знали ви, що значний вплив на долю людини робить її ім’я. Так, існує декілька жіночих імен, які принесуть своїм власницям удачу та фінансовий успіх. Якщо жінці підходить її ім'я, то вона обов'язково доб'ється успіху.

 Поліна
Ім'я Поліна має сильну енергетику, яка притягує фінанси, тому найчастіше ці жінки дуже забезпечені, вміють розпоряджатися коштами так, щоб їх ставало більше. І вона ніколи не буде знати проблем з грошима.


Олена

Олени - успішні і задоволені жінки, вони займають високі посади, часто є керівниками на підприємствах або володіють власним бізнесом, так як мають підприємницьку жилку. З огляду на все це, вони прекрасно заробляють і рідко відчувають потребу в грошах.


Ірина
Любов до грошей у Ірини проявляється з самого дитинства, вона знає їм ціну і вміє правильно розпоряджатися, тому, ставши дорослою, чудово розбирається у фінансових питаннях. Власниці цього імені часто є фінансовими директорами великих компаній, так як розбираються в цій сфері краще за чоловіків.

Ранковий ритуал везіння для жінок, який притягує удачу на весь день

Ольга
Ім'я Ольга, немов магніт, притягує гроші до своєї господині. І дійсно, Ольга володіє особливим даром, витрачаючи гроші, вона їх примножує. Але ці жінки не завжди знають про свої особливі здібності, якщо працюють не піднімаючи голови, не вміють радіти життю і економлять на собі, багатства їм не бачити.


Оксана

Оксани - розумні і незалежні жінки, вони здатні знайти в собі талант, який зможе зробити їх успішними і багатими. Їх життєвої енергії, віри в себе і оптимізму вистачить, щоб домогтися успіху практично в будь-якій справі.


Катерина

Катерина - прекрасне ім'я, яке наділяє жінку особливим шармом. Найчастіше Катерини дуже щасливі в житті, вони успішні, доброзичливі, це дозволяє їм легко сходитися з людьми і заводити корисні знайомства, які допомагають в роботі і кар'єрі. Головне для цих жінок - ставити правильні і сміливі цілі, а домогтися їх не складе особливих труднощів.

13 найдивніших забобонів зі всього світу

Світлана
Світлана - ім'я з сильною енергетикою, воно буквально притягує гроші до своєї власниці. Крім того, ці жінки дуже цілеспрямовані і працелюбні, тому завжди домагаються поставлених цілей і ніколи не потребують грошей.


Олександра
Олександра - ім'я, яке наділяє свою господиню сильним і незалежним характером. Варто їм тільки захотіти чогось, вони здатні перевернути гори, щоб досягти бажаного, тому живуть саме так, як самі того хочуть, а хочуть вони зазвичай багато чого.


Тетяна
Тетяни - дуже розумні і працелюбні, це і приносить їм успіх і достаток. Варто тільки їм про щось помріяти, як в голові відразу ж з'являється план, як це реалізувати і досить успішний. Як показує практика мріють ці жінки "по-крупному", тому дуже успішні і незалежні.

Готуємось до Великодня: як швидко та бюджетно оновити оселю до свята