Вже другу добу дороги Рівного та області продовжують розчищати від снігу. Наразі основні магістралі Рівненщини вже "проїзні". Ускладненим залишається доїзд до деякий населених пунктів Гощанського, Дубенського, Радивилівського, Рівненського, Острозького, Здолбунівського, Корецького і Млинівського районів.

Як повідомив начальник Рівне нського обласного автодору Володимир Квачук, станом на 11 годину 14 листопада ускладненим залишається доїзд до 14 сіл, зазначених районів.

- Передбачається, що сьогодні до вечора всі дороги Рівне нщини будуть розчищені. Для забезпечення цього було залучено більше 120 одиниць власної техніки і 14 — сторонньої. Також працювало три одиниці важкої техніки. Для посипання доріг використали 170 тон чистої солі та 1726 тон соляно-піщаної суміші, - зазначив Володимир Квачук.

Нагадаємо, з вечора 12 листопада на території майже всіх районів Рівне нщини випав сніг. На ранок 13 листопада більшість доріг області перемело. Очисна техніка працювала цілодобово. Втім, рух транспорту деякими дорогами області до ранку 14 листопада залишався ускладненим.

Рівняни також нарікали, що чимало міжміських рейсів маршруток відмінили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне нщина у сніговому полоні: дороги розчищатимуть до ранку [ФОТО]