Про негоду попереджали, до розчищення доріг від снігу готувалися, а їх все одно замело. Вже добу Рівне та область засипає снігом. І якщо центральними вулицями міста ще можна проїхати, то другорядні дороги, приватний сектор та міждворові проїзди залишаються заметеними. Складна ситуація і на дорогах області. Наразі розчистити вдалося магістралі державного значення, а проїзд місцевими трасами ускладнено, визнають шляховики. Хто винен і що з цим робитимуть — далі у матеріалі.

Як повідомив начальник шляхово-експлуатаційного управління Рівного Віктор Климук, з вечора 12 листопада на дорогах Рівного працює 28 одиниць очисної техніки.

- Постійно розчищають від снігу та посипають спеціальною сумішшю основні дороги Рівного. Також розчищають і другорядні вулиці, щоправда там ситуація складніша. Проблемним залишається проїзд приватним сектором, а до мікрорайону “Тинне” техніка ще взагалі не доїхала. Техніка працюватиме всю ніч і на ранок ми плануємо забезпечити проїзд усіма дорогами та вулицями Рівного, - коментує Віктор Климук.

pic

pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне засипало снігом: на другорядних вулицях ускладнений проїзд



pic

pic Складною залишається ситуація і на дорогах області.

pic За словами начальника Рівне нського обласного автодору Володимира Квачука, наразі вдалося розчистити основні магістралі області.

- На дорогах області продовжує працювати 120 одиниць техніки. Дороги державного значення — вже розчищені. Ускладненим залишається проїзд місцевими дорогами та до деяких сіл по районах області. Окрім того, виникають затори через значну кількість ДТП на дорогах області. Чимало водіїв виїжджають на літній гумі через що створюють аварійні ситуації і буксують. Передбачається, що техніка працюватиме всю ніч. Складною залишається ситуація у Дубенському та Радивилівському напрямку, - додає Володимир Квачук.

pic Дороги Рівне нщини переметені - працює очисна техніка [ФОТО]

pic Тим часом рівняни нарікають на громадський транспорт. Мовляв, чимало маршруток сьогодні просто не виїхали на рейси. Окрім того, доїхати з Рівного у Млинів чи Радивилів взагалі неможливо, бо водії, приїхавши на автовокзал попереджають, що не вирушатимуть за маршрутом через замети на дорогах.

Нагадаємо, ще 11 листопада синоптики попереджали про сильні снігопади на території Рівного та області. Комунальники запевняли, що готові до негоди.

pic

pic

pic

pic

pic