1 вересня ТРК Рівне 1 та телевізійна дитяча програма “Небесна колискова” взяли на плечі ранець і вирушили з дітками до школи, організувавши для них свято “Небесна колискова з дітками до школи”.  

Дійство відбулося у парку ім. Т. Г. Шевченка на літній естраді. Сцена тимчасово перетворилася на дитячий казковий вокзал, який придумав актор програми ”Небесна колискова”, – Корній Демидюк. На казковий вокзал прибували потяги з різних країн, зокрема: зі Швеції завітала на свято героїня телевізійної програми “Небесна колискова” Пеппі Довга Панчоха, королева математики, гості зі “Школи навпаки”, гості з африканського племені та багато інших казкових героїв, які розповідали діткам про свої шкільні пригоди.. Хореографічний ансамбль ПДМ „Лайт” порадував діток своїми професійними хореографічними номерами. Друзі дітей: Сандорик, домовичок Кузя, Шрек, клоун Вінні, клоун Фунтик, Червоні шапочки подарували дітям багато корисних та смачних подарунків, приємні усмішки для фотознімків. Від магазинів дитячого одягу “Кроха” та ”Антошки” клоун Вінні та клоун Фунтик розіграли цікаві подарунки до школи. Смачні булочки від VIP- спонсора свята ТМ “Рум’янець” підтримували дітлахам гарний настрій протягом свята, смачні соки від ТМ “Сандорик” тамували дитячу спрагу. Ексклюзивні подарунки від “Небесної колискової ” отримали маленькі першокласники – це диски програми “Небесна колискова” та кульки з логотипом програми. А ще безліч журналів “Мій Дісней”, “Принцеса”, “Барбі”, “Маленька фея та сім гномів”та ексклюзивні книжечки від В. Сенько . Казкові квиточки “Небесна колискова”на потяг отримали і діти і дорослі. Повітряні кульки, багато подарунків, радісне сонце те що потрібно дітям, аби налаштуватися на нелегку шкільну працю. А ще саме у цей день мами і тати відчули себе дітьми, що потрапили у казку, бо й справді серед багатьох казкових героїв кожен з них почував себе дитиною. 

Спонсори свята дружньо обмінювалися подарунками, і це лише підтвердило, що у казці перемагає дружба. Особливістю свята стало нагородження найдостойніших , найпалкіших прихильників: спонсорів, благодійників, батьків, хореографів, усіх хто зі щирим серцем вносив краплину своєї любові у программу “Небесна колискова” – почесними грамотами “Небесна колискова”. І нарешті потяг, що спізнювався таки прибув на станцію “Небесна колискова”. І усі присутні могли відправитися у “Країну мрій”.