У міському притулку для неповнолітніх щороку знаходять свою домівку і друзів сотні дітей. Тут вони отримують шанс на нове, повноцінне життя. Утім, самої любові і турботи вихователів замало, без грошей не обійтися. Чи багато треба для щастя малим безхатченкам?

Притулок став рідною домівкою для дітей, які подорослішали раніше часу і залишились наодинці зі своїм горем. Олександру вже сімнадцять, він закінчує 11 клас і планує навчатися далі. Найбільше Сашкові болить те, що рідні жодного разу не відвідали його. У нього як і в кожного з вихованців закладу своя історія - правдива і гірка.

Тут їм не просто дають дах над головою, а й готують до самостійного життя. Тож вихованці, які вже давно покинули заклад, усіма своїми досягненнями завдячують саме притулку та його працівникам.

Дітям-безхатченкам у притулку має бути комфортно, кажуть працівники закладу. Тому хочуть, щоб зранку діток будили не вихователі, а лагідна музика, яка здатна вилікувати їхні зболені душі. Вже розробляють проект із проведення системи оповіщення у притулку. А застарілу їдальню планують перетворити на затишне кафе.

Це хоч трішки розважить дітей, які місяцями живуть у цьому закладі. Щорічно майже 300 неповнолітніх знаходять тут притулок, друзів, наставників, а головне - опіку і затишок, яких бракувало дітям у рідних сім'ях.

За допомогою у цій складній, але дуже шляхетній справі ми звертаємось до Вас, людей, які серцем розуміють, що чужих дітей не буває.

Реквізити для надання допомоги:

Розрахунковий рахунок громадської організації "Взаємодія" АБ "Промінвестбанк" в м. Рівне МФО 333335 код ЄДРПОУ 26206058 р/р 26007301588825 Призначення платежу: для переобладнання їдальні Притулку для дітей ССД РОДА