Впродовж місяця в 27-ій школі команди зіграли майже півтори сотні матчів. Невдалою стала зміна назви напередодні турніру для команди емененсників, багаторазові переможці не дійшли навіть до півфіналу. Щоправда це аж ніяк не вплинуло на видовищність останніх ігор. У кожному двобої особливо у матчах на виліт боротьба трималася до останніх секунд.

Не став винятком і фінал турніру в якому зустрічалися команди «КАРАТ» і «Фарт - сервіс». Перші є традиційними учасниками змагання, другі – дебютували у цьогорічному кубку «бізнес-ліги ого».

Одразу з першої спроби головний приз турніру не підкорився команді «Фарт-сервіс». Хоча фінальний матч вони розпочали результативною атакою. Проте, "Карат" нарощував швидкість і ще в першому таймі зрівняв рахунок та вийшов вперед. У другомі таймі довів свою перевагу.

15 команд і місяць постійної боротьби, цьогорічний Кубок „Бізнес-Ліги Ого” прогнозовано зібрав кращі аматорсько-професійні колективи Рівного. Переможці визначено, а от невдахи сподіваються реабілітуватися вже восени на однойменному Чемпіонаті з міні-футболу.