Багато хто з українців, зокрема рівняни, воліють купувати сучасний, якісний доступний одяг та взуття відомих європейських брендів виключно закордоном.

Але, на жаль, не всі можуть собі дозволити таке задоволення - полетіти в «ШОПІНГ-ТУР» за межі України, до Німеччини, Італії, або Туреччини і т.п. Як наслідок кількість нових брендових магазинів одягу та взуття в нашій країні постійно зростає. Вони користуються великим попитом серед поціновувачів ексклюзивного, якісного одягу та взуття за доступними цінами.

Для задоволення потреб рівнян, які прагнуть одягатися модно і сучасно, а також купувати якісний одяг та взуття за доступними цінами відомого інтернет-магазину - «KEDOFF.NET» ВІДКРИВАЄ НОВИЙ МАГАЗИН!

pic

Раніше ми Вас вже знайомили з діяльністю цього магазину на просторах інтернету у статті «Якісний одяг і взуття замовляй у "KEDOFF.NET". Зробивши замовлення на сайті http://kedoff.net, покупці зможуть подивитися та забрати придбану річ безпосередньо в магазині, який відкрився за адресою: м. Рівне , вул. Соборна, 328 ( щоденно з 10.00-19.00 в будні і вихідні). Саме там досвідчені та компетентні консультанти – продавці готові люб'язно допомогти необхідною порадою, а також надати інформацію про ту чи іншу марку та вид товару, в результаті чого ви отримаєте не тільки комфортне взуття, а й комфортні послуги!

ТІЛЬКИ 27 ЛИСТОПАДА 2015 РОКУ БУДЕ ПРОВОДИТИСЯ АКЦІЯ «Black Friday», ЯКА ПРОХОДИТЬ ЛИШЕ 1 раз НА РІК!

НЕ ПРОПУСТІТЬ - ТОТАЛЬНІ ЗНИЖКИ!

Для цього просто потрібно підписатися на «Е-mail нагадування» !!!