Депозит «Довіра» від Ощадбанку є одним з найуспішніших на ринку. З середини червня банк залучив на цей депозит вже 11 млрд. грн. Причому понад 70% вкладників оформили його на тривалий термін – більше ніж півроку-рік.

Це означає, що люди впевнені у стабільності державного банку, який надійно зберігає їх гроші і виплачує належні вкладникам відсотки. А найголовніше – на цей, як і на будь-який інший депозит в Ощадбанку, діє 100% державна гарантія на всю суму вкладу. Тобто скільки б коштів ви не поклали на рахунок в Ощадбанку, держава гарантує їх 100% повернення. Без будь-яких обмежень та інших додаткових умов.

До речі, Ощадбанк, маючи достатній запас ліквідності, з 1 жовтня п.р. знизив ставки за депозитами. На думку експертів, зниження відсоткових ставок за депозитами - це ознака здорового фінансового стану банку і позитивний сигнал для ринку, що сприятиме зменшенню вартості кредитів, а відтак – економічному зростанню.

Зниження відсоткових ставок не поширюється на депозити «Пенсійний» та «Довіра», ставка за останнім становить 21% у гривні. Цей вклад діятиме до 31 жовтня, отже, у багатьох ще є можливість відкрити його. Банк пропонує за цим вкладом ставку в гривні до 21% річних, у доларах США - до 9,5% і в євро - 7,25% річних. Мінімальна сума - 500 гривень, 100 доларів США або 100 євро. Відкрити вклад можна на 3, 6 та 12 місяців.

Зберігайте спокій та депозити в Ощадбанку.