Зовсім скоро розпочинається навчальний рік, а літні канікули добігають кінця. У цей час батьки починають підготовку дітей до школи. Список необхідних речей для школяра досить великий. Адже дитину треба не тільки одягти-взути, а й купити арсенал шкільного приладдя - від ручок-зошитів до зручного рюкзака й "обмундирування" для додаткових занять. Ми вирішили допомогти рівнянам якісно та швидко підготуватися до шкільного сезону...

ГУРТІВНЯ "РОЗУМНА ІГРАШКА"

В сучасному світі канцелярія почала відігравати дуже важливу роль. Красива канцелярія не просто допоможе осягнути науку Вашій дитині, а й дозволить виділитися серед однолітків. Якщо ваш малюк йде в перший клас, йому просто необхідні, дійсно якісні речі: лінійки, прості олівці, ручки, зошити та щоденники.

Завітавши до гуртівні "Розумна іграшка" рівняни зможуть обрати канцелярію на будь-який смак за доступними цінами. Крім того, у гуртівні "Розумна іграшка" Ви знайдете великий вибір, настільних та розвиваючих ігр, наборів для творчості, конструкторів, книг та одягу. Також, оптовий магазин пропонує широкий асортимент велосипедів, самокатів та роликів. Висока якість та безпечність товарів у гуртівні "Розумна іграшка" не залишать байдужими як дітей так і дорослих. А для постійних клієнтів діє гнучка система знижок.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Біла, 53 (зупинка 35-ї маршрутки, колишні аптечні склади). Тел: 050 476 13 27, 097 231 55 84. Сайт: smarttoys.com.ua

МАГАЗИН "П`ЯТОЧКА"

Всі батьки бажають перед школою вдягнути дитину в оригінальне та якісне вбрання. Але для того, щоб знайти необхідний одяг доводиться витрачати чималих зусиль та багато часу. Ще більших зусиль батьки витрачають, шукаючи дійсно хороше та зручне взуття для своїх діток.

Магазин "П’яточка", що у Рівному пропонує широкий асортимент дитячого та підліткового взуття для хлопчиків і дівчаток на всі пори року! В магазині представлені бренди від відомих виробників "Шалунішка", "B&G", Floti, Floare( Молдова), Super Gear (Угорщина), Lapsi, Calorie , Берегиня, D.D.Step, Arol, та інші. Крім того, все взуття виготовляється на сучасному обладнанні з високоякісних екологічно чистих матеріалів, з урахуванням ортопедичних вимог. Також у магазині ви знайдете ортопедичне взуття як профілактичного так і лікувального напряму. Модельний ряд постійно оновлюється та поповнюється новинками. Важливо, вся продукція сертифікована та відповідає вимогам, що висуваються до дитячого взуття. Завітайте та придбайте якісне взуття за розумними цінами!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Замкова, 10-в ТЦ "Мрія", магазин дитячого взуття "П’яточка". Тел: (67) 363 -02-12. Сайт: kindershoes.yolasite.com.

КАНЦТОВАРИ "АРЕАЛ ОФІС"

Сьогодні без кулькової ручки, блокнота, олівця, кнопок, скотча, скріпок та степлера неможливо уявити життя, як дитини так і дорослого. Кожному офісному працівнику відомо, що успішний день починається з банальної ручки, щоденника, швидко роздрукованого документа. Ці та інші речі спростили, також і процес навчання в школах.

Для рівненських учнів, студентів, адміністративних організацій та банківських працівників гуртівня канцтоварів "Ареал Офіс" пропонує широкий асортимент даної продукції. Все від кулькових ручок та паперу, до штемпельної продукції та бейджів запропонують Вам продавці магазину канцтоварів. Якщо Ви бажаєте придбати якісну, канцелярію за доступними цінами оптом, магазин "Ареал Офіс" також Вам в цьому допоможе. Крім того, для постійних клієнтів діє програма дисконт.

Контактна інформація: ТОВ "Ареал Офіс" м.Рівне , вул.Д.Галицького,19 (БЦ Радіозавод). Тел:(0362) 40-96-97, 095-517-47-06, 095-077-47-86. Еmail : arealoffice.rv@gmail.com, ao.rivne@gmail.com

МАГАЗИН "ВІННІ ПУХ"

До початку навчального року залишається все менше часу, і батьки все наполегливіше починають збирати своїх діточок до школи. Головний обов`язковий атрибут учня – це шкільна форма. Психологи переконують, що костюм для навчання допомагає дітям бути більш організованими й не відволікатися на уроках, а також сприяє підвищенню їхньої успішності.

Стильну шкільну форму рівненські школярі зможуть придбати в магазині "Вінні Пух". Представлений широкий асортимент одягу та взуття високої якості: верхній одяг, повсякденний одяг, вишиванки, святкові костюми та багато іншого. Крім того, асортимент магазину постійно оновлюється та розширюється. Якісні сучасні речі з цікавим дизайном від відомих виробників, добре зарекомендували себе в повсякденному використанні. Кваліфіковані продавці-консультанти магазину "Вінні Пух" зроблять Ваш вибір одягу приємним, комфортним та з легкістю знайдуть спільну мову з Вашими дітьми. Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Черняка, 18. Тел:(067) 369-67-37. Сайт: vinnipuh.com.ua.

МЕРЕЖА МЕБЛЕВИХ САЛОНІВ "ЯСЕН"

Вибір меблів для дитини є складним процесом, який вимагає від батьків максимум уважності та відповідальності, а також скрупульозного ставлення до деталей. Адже для того, щоб грамотно підібрати меблі саме для учня, необхідно врахувати всі найдрібніші нюанси: розмір кімнати, вік дитини, а також вподобання школяра.

В меблевому магазині "Ясен", що у Рівному, лише у серпні ексклюзивні дитячі меблі просто за хітовими цінами. Універсальні функціональні дитячі, дивани та комп'ютерні столи. Варто зазначити, що універсальна функціональна дитяча "Акварель" всього за 4395 грн., а комп'ютерні столи всього від 399 грн. Крім того, в мережі магазинів Ясен представлений великий вибір віталень, м'яких меблів, спалень, дитячих меблів від українських виробників. Перш за все, меблі створені для тих, хто шукає чогось особливого: індивідуальний, відкритий і легкий стиль та перевірену якість. Команда професійних консультантів салонів "Ясен" допоможе зробити Вам правильний та приємний вибір.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Гагаріна, 26. Тел: 063-871-89-41 м. Здолбунів. Вул. Б. Хмельницького, 27. Тел: 063-447-97-27 м. Дубно, вул. Забрама, 23. Тел: 063-776-74-38. Сайт: www.yasen.ua.)