На дворі - літо, спека в розпалі, на вулицях панує розслаблена атмосфера, більшість рівнян вирушають на відпочинок. Найяскравіше враження літа, для більшості з нас - це відпустка біля моря. І готуватися до цієї зустрічі з морським призом, сонцем і ласкавими хвилями, ми починаємо заздалегідь. Найскладніше, після того, як вибрали країну і купили путівки - зібрати вдалий багаж, складений з мінімуму стильних і модних речей, які забезпечать максимум комфорту під час подорожі.

Дім модної білизни «А JOUR»

Влітку варто задуматися про те, щоб купити купальник, який на пляжі підкреслить красу вашого тіла. Адже, як приємно ніжитись під променями гарячого сонця в красивому та зручному купальнику, який подарує відчуття комфорту надовго.

В магазині модної дизайнерської білизни «А JOUR» ви зможете обрати купальники з нової колекції. Яскравий, розкішний, стильний пляжний одяг не зможе не привернути вашу увагу. Крім того, у колекціях «AJOUR» є великий вибір дитячих купальників - барвисті та яскраві моделі для маленьких кокеток. В цьому сезоні «А JOUR» представив чоловічу колекцію «Win» переважно в темних відтінках, а завдяки невеликим, але виразним візуальним акцентам моделі виглядають вельми яскраво. Також в тренді - різнокольорові геометричні принти , що дозволяють створити елегантний і разом з тим дуже літній образ. Асортимент білизни «А JOUR» задовольнить найвибагливішого клієнта! До того ж, в магазині Ви зможете придбати подарункові сертифікати, від 100грн. Також, в салоні діюсь спеціальні знижки до -50% на минулі колекції.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Макарова,23, ТЦ «Екватор» (навпроти «Турбіни») з 10,00-22,00 Можлива кур'єрська доставка подарункових сертифікатів за тел. 460332, 0967430057.

Косметичний салон Лянеш

Пляжний сезон настав, тому потрібно правильно захистити шкіру обличчя від сонця. Незалежно від місця Вашого відпочинку (море, гори чи озера) - користуйтесь сонцезахисним кремом для обличчя з максимальним захистом від шкідливого ульрафіолетового випромінювання. Тільки в салоні-магазині косметики "Від Лянеш" досвідчені спеціалісти правильно підберуть професійну косметику саме для Вашого типу шкіри і Ви зможете насолоджуватись відпочинком без неприємних наслідків!

Перед відпочинком косметичний салон Лянеш пропонує рівнянкам процедуру обгортування з термоактивними гелями Cello-Gel, яка забезпечить швидкий та видимий результат за рахунок впливу на косметичні проблеми на всіх рівнях: шкіра, клітина, тканина - організм в цілому. Як результат - зменшення проявів целюліту, зменшення об'ємів та маси тіла, усунення набряків, покращення рельєфу шкіри, ліфтинг та зволоження – все те, що потрібно у літній сезон.

А після відпочинку - запрошуємо на процедуру інтенсивного зволоження шкіри безін'єкційну біоревіталізацію гіалуроновою кислотою, яка забезпечить миттєвий ліфтинг та розгладження мімічних зморшок!

Лянеш - перший салон європейського формату у Рівному, який піклується про рівнянок вже шістнадцять років. Тут - досвідчені косметологи визначать тип Вашої шкіри та підберуть саме той догляд, який буде найкраще відповідати Вашим потребам, використовуючи для роботи професійну косметику Lisine Epstein (виробництва Бельгія). Крім того, у салоні представлена різноманітна продукція по догляду за шкірою обличчя, тіла та для професійного макіяжу. В свою чергу, продукція по догляду за шкірою обличчя включає в себе 11 ліній, кожна з яких насичена різноманітними засобами, які зроблять Ваше обличчя ідеальним!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. В'ячеслава Чорновола, 12а/22. Тел. +38 0362 62 05 09, +38 095 058 15 43.

Маркетплейс SvitStyle

Збираючись на відпочинок, потрібно заздалегідь продумати свій пляжний образ. Адже красивий і модний зовнішній вигляд, що відбивається в дзеркалі, прекрасно підніме настрій, додасть впевненості в собі, і нарешті, зарядить позитивом всю відпустку. Найголовнішими елементами пляжного образу є купальник, парео, босоніжки, окуляри та капелюх. Створити бездоганний «Look» не виходячи з дому Вам допоможе маркетплейс SvitStyle.

SvitStyle.com.ua – це торгова платформа, на якій зібрані товари онлайнових і офлайнових магазинів одягу, взуття та аксесуарів. SvitStyle пропонує широкий вибір купальників як відкритих, так і закритих, пляжного одягу, взуття та аксесуарів (капелюхів, сумок, окулярів).

Маркетплейс SvitStyle займає, в наш час, передові позиції в області електронної комерції, у ньому розміщується понад 200 різних інтернет-магазинів, саме тому все необхідне можна знайти в одному місці. Як купити товар, який Вам сподобався? Біля кожного товару є кнопка купити або контакти магазину, яка перенаправить Вас на сайт продавця.



pic

Контактна інформація: Маркетплейс SvitStyle svitstyle.com.ua

Салон-магазин «Надя»

Прекрасна половина людства чудово знає, що правильно підібрані аксесуари зможуть довершити будь-який образ. У літній час готуючись до пляжного сезону жінки вирушають магазинами в пошуках парео, капелюшка, сумки та балеток – набору який захистить від сонця, прикрасить та приверне увагу оточуючих.

Салон «Надя» пропонує для жінок величезний вибір аксесуарів для літнього сезону. Також в магазині представлене сезонне взуття, на будь-який смак та вподобання. Хороша цінова політика дозволить рівнянкам з легкістю створити ексклюзивний пляжний «Look» використавши величезний асортимент магазину. Завдяки хорошій якості та елегантності текстильні аксесуари в салоні-магазині «Надя» завоювали серця багатьох.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборна, 1а, тел./факс (362) 63-52-50.

Художник Марина Голуб

Маєте бажання зробити татуювання на літо, але не готові до радикальних рішень? Тоді мехенді - як раз для вас! Стародавнє індійське мистецтво розпису хною, набуло неабиякої популярності в останні роки. Все красиве швидко входить в моду, а розпис на тілі дійсно виглядає незрівнянно. Щоб розпис був охайний потрібно звертатися до справжніх професіоналів. Майстри своєї справи нанесуть візерунок на будь-який смак та виконають будь-яку вашу забаганку.

Художниця Марина Голуб не просто створить на вашому тілі шедевр мистецтва (мехенді, фейс-арт), вона виконає його старанно та за короткий відрізок часу. Юна майстриня випускниця Рівне нської дитячої художньої школи та Рівне нського державного гуманітарного університету за спеціальністю «Декоративно-прикладне мистецтво». До 2013 року основним видом творчої діяльності майстрині був художній розпис по шкіряних виробах. Але творчі пошуки та прагнення до самовдосконалення дозволили опанувати значно ширший спектр художнього мистецтва. Марина також займається розписом дерев`яних скриньок, створює прикраси із натуральних рослин та весільний інвентар.

Контактна інформація: тел.(097) 404-27-76; сайт golubmaryna.com. Соц. мережі: vk.com/id24303161.

Компанія «Дзінтарс»

Спека влітку - це велике випробування для нашої шкіри. Сонце та сухий вітер, згубно впливають на шкіру. Під дією сонця шкіра швидко втрачає еластичність, зневоднює, вкривається сіткою маленьких зморшок.

Про здоров'я та молодість Вашої шкіри подбає компанія «Дзінтарс». Щоб мати гарний та привабливий вигляд спекотним літом, Дзінтарс пропонує серію сонцезахисної косметики для інтенсивного захисту від опіків та рівномірної, стійкої засмаги. Не менш актуальна серія для безпечної засмаги, яка попереджає появу сонячних опіків і передчасне старіння шкіри. Сонцезахисні бальзами містять органічні фільтри, вітамін Е, екстракт алое, масло обліпихи, яке заспокоює шкіру і надає їй золотистий колір засмаги. Також стане в пригоді освіжаюча мінеральна вода для шкіри обличчя та тіла, яка зволожує та освіжає. Дзінтарс пропонує придбати необхідне за сезонними знижками і літній відпочинок принесе лише приємні спогади!

Універсальна серія KREDO NATUR - це продукція для всієї родини, створена на основі стародавніх рецептів і містить цілющі рослини, женьшень, ромашку, хвощ польовий, пшеницю, алое та інше. Серія косметичних продуктів SEA SECRETS завдяки комплексу з морського колагену, морських водоростей, гіалуронової кислоти та інших активних компонентів нормалізує обмін речовин в шкірі, стимулює процеси оновлення клітин та зволожує шкіру. В свою чергу, продукти серії NATURE”S RECIPE містять пептиди сої, масло какао і гіалуронову кислоту. Завдяки такому вмісту компонентів забезпечується інтенсивне живлення та зволоження шкіри, підвищується еластичність та пружність шкіри, зникають зморшки. Компанія «Дзінтарс» завжди допоможе Вам підтримати здоров'я та бездоганний вигляд!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Гагаріна, 16 (ТРЦ "Чайка"), 2-й поверх. Тел. (098) 966-38-75.