В сучасному світі не обійтись без таких дрібничок як ручка чи записник. Канцелярські товари вже давно утвердились в нашому житті як одні з найважливіших предметів. Ми користуємось ними вже з раннього дитинства до поважних років. (*Крамничка "Канцелярія", що у Рівному на Шевченка, 9 (біля зупинки "Ринок")*) - це справжній канцелярський рай. Тут є безліч цікавого та потрібного для всієї родини за доступними цінами.

Для малюків - яскраві розмальовки, альбоми, ножиці з різноманітними фігурними насадками (до 20 видів), олівці, фарби фломастери, пластилін, кольорова крейда, ігри та пазли - все для розвитку творчості, та для корисного і цікавого відпочинку і розваг.



pic

Нині настала "гаряча" пора для школярів. В магазині «Канцелярія» Ви знайдете все необхідне для школи: різноманітні ручки, олівці, ножиці, фломастери, ватмани від розміру А1 до А3 різної товщини, фарби, зошити, обкладинки для підручників та зошитів, щоденники, альбоми, пенали, папки, набори для творчості (кольоровий папір, картон - гофрований, з блискітками), та безліч інших важливих дрібничок для хлопчиків та дівчаток. А для всіх шкільних дрібничок - зручні рюкзаки для школярів та школярок, за доступними цінами. З такими гарними канцтоварами кожен учень залюбки піде до школи, щоб якнайшвидше спробувати приладдя в дії.



pic

pic

В асортименті крамнички рівняни знайдуть зошити за будь-якими уподобаннями - звичайні скріплені і на пружинах, з твердими і м'якими обкладинками, з пластиковими розділювачами; різної товщини та розміру.



pic

pic

Попри швидкий темп технічного прогресу, не обійдуться рівняни без традиційної ручки та записника на роботі чи вдома. Саме тому, магазин "Канцелярія" пропонує широкий асортимент товарів: щоденники, блокноти та записники, зошити А4 формату з різними палітурками, настільні набори, офісне приладдя (папки з різними палітурками, калькулятори, степлери, скріпки, кнопки, бліндери, файли, папки - пластикові, на затиску, на кільцях, швидкозшивачі, на зав'язках, папки-конверти та інші.



pic

Нині на піці популярності заняття хенд-мейд – в нашому магазині Ви знайдете все необхідне для цього: кольоровий картон, різноманітні дироколи та ін.

У крамничці "Канцелярія" працює привітна продавчиня Оксана, що допоможе підібрати потрібні Вам товари за доступними ціними. Оптовим покупцям пропонують гуртові ціни, а роздрібним - надаються гарні знижки!

Канцтовари для творчості та роботи ви знайдете за адресою: вул. Шевченка, 9 (зупинка "Ринок")



pic

pic

pic