Досі не знаєте, кому довірити стиль своєї дитини? Дитячий магазин "Тигруля" пропонує рівнянам прикольні речі для малечі та підлітків; одяг провідних фірм Польщі, Туреччини, України від народження до підлітка; колготи, шкарпетки, дитяча білизна; іграшки; доступні ціни; знаходимося лише по вулиці Замковій, 14 б.

1.Магазин "Тигруля" знаходиться ЛИШЕ!!! по вул. Замковій 14 б (біля речового ринку).

2.Всі товари представлені турецькими, польськими та українськими виробниками.

3.У магазині "Тигруля" широкий асортимент речей призначений від новонароджених дітей до 15-річних.

4.Асортимент:костюми для дівчаток, сарафани, спідниці, блузи, светри, туніки, кардигани, плаття, гольфи, джинси, штрукси, сорочки для

хлопців,жилетки, спортивні костюми, пусера,зимові куртки, комбінезони, шапки, рукавички та комплекти для хлопчиків та дівчаток.

Великий асортимент для новонароджених:повзуни, льолі, кофточки, царапушки, колпачки,одіяльця, конверти, крижми, стильний одяг та комплекти для хрещення дитини та натільна білизна. Іграшки для розвитку, конструктори, ляльки, палатки та багато іншого...



pic

pic

5.При купівлі товару разово на суму від 500,00 грн. і більше дається карточка постійного клієнта на -5% знижку. Діють сезонні розпродажі та святкові знижки.

6.В магазині приймаються до сплати платіжні картки (термінал).

7.Графік роботи: пн. 11:00-17:00 год., вт.-пт. 10:00-18:00 год, сб.-нд. 09:30-18:00 год. без перерви та вихідних (в зимовий період працюємо до 17.00).