Випускний вечір важливий як для школярів, студентів, так і для їхніх батьків. У цей день все має бути ідеальним та розкішним. Підготовка до випускного забирає чимало сил та... грошей. Як бути найяскравішими на урочистості та вразити усіх неповторним образом, але зробити це за помірними цінами? Пропонуємо кілька варіантів, які полегшать підготовку до грандіозної події та допоможуть Вам бути неперевершеними в такий день.

ВІЗАЖИСТ ОЛЬГА ГУРСЬКА

У випускний вечір кожна рівненська школярка хоче постати в образі вже дорослої самостійної леді. Макіяж у цьому повинен зіграти ключову роль. Але не забувайте, що шкіра юних школярок потребує особливого догляду. Професійний візажист знає, на чому зробити акцент і як приховати недоліки молодої шкіри. Щоб не зіпсувати надмірним макіяжем ніжну шкіру, і створити природний та невимушений образ принцеси-випускниці, зверніться у студію Краси та Макіяжу Ольги Гурської. Завдяки професійному мейк-апу рівненські випускниці будуть чарівними та неповторними у такий важливий для них день. Будьте певні - візажист Ольга Гурська творить справжні косметичні дива.

Також Ольга Гурська організовує майстер-класи та тренінги, де навчає користуватись якісною косметикою та ділиться професійними секретами. В знак урочистого переходу у доросле життя подаруйте чарівній випускниці сертифікат на відвідування курсів, майстер-класів, тренінгів чи індивідуальних уроків. Професійний візажист навчить юних рівнянок робити різні типи макіяжу та бути в курсі модних тенденцій і розбиратись в якісній косметиці.

Будьте певні, після студії Краси та Макіяжу Ольги Гурської кожна дівчина відчує себе королевою та майстринею "на всі руки".

Контактна інформація: visage.rv.ua. E-mail: olgagurski@mail.ru. Готель "Турист", оф. 609, Київська, 36. Тел.: (067) 382-81-34.

Навчальна студія CARAMEL

На випускному вечорі кожна дівчина хоче бути ідеальною. Однією з проблем, які виникають під час підготовки до важливого дня, є небажане волосся. Позбавитись його Вам допоможуть майстри навчальної студії CARAMEL у Рівному. Швидкі рухи майстра шугарингу (цукрової депіляції) не залишать на вашій шкірі жодної зайвої волосини і цілих чотири тижні ви зможете насолоджуватись та не турбуватись про красу вашого тіла. Кожна клієнтка може бути впевнена в індивідуальному підході до неї та її шкіри. Після процедури шугарингу ви позбавитесь не лише небажаного волосся, а й відмерлих частинок шкіри - після цього шкіра стає ніжною та гладенькою.

Окрім цього, на допомогу кожної рівненської красуні тут пропонують такі послуги - цукрава спа депіляція, массаж антицелюлітний, корекція фігури від стікс, нарощення вій, нарощення - корекція - покриття нігтів, манікюр, педикюр з покриттям та без, корекція та покраска брів. Тому можете бути певні - у самостійне життя ви ступатимете ідеальними та оновленими.

У навчальній студії CARAMEL кожну дівчину зроблять королевою її випускного вечора.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Гетьмана Мазепи, 4а-6а, 3 поверх, оф. 307-309. Тел.: 068-514-62-54.

Квіткова крамничка ДЕКОР ЦЕНТР

Жоден випускний неможливий без квітів. Даруючи квіти вчителям, Ви виявите повагу до людини, яка вела Вашу дитину дорогою знань. Флористи квіткової крамнички "Декор Центр" запропонують модні та ефектні оформлення квіткового подарунку, нестандартні композиції, тематичні кошички, авторські букети. Якщо Ви вагаєтесь у виборі квітів, ми підберемо Вам найкращі поєднання, враховуючи вік, стать, характер людини. Правильно підібраний квітковий букет буде доречним та принесе радість, хороший настрій улюбленим вчителям, для яких випускний вечір теж є особливим.

Особливістю сезону є живі квіти у зачісках. У квітковій крамниці "Декор Центр" працюють професійні флористи, які допоможуть підібрати доречні та яскраві квіти до випускного образу кожної рівненської красуні. Будьте певні - Ваша зачіска та квітковий букет випускниці стануть незабутніми на довгі роки.

Контактна інформація: Рівне , вул. Соборна, 190. www.dekorcentr.com.ua. Тел.: (0362) 22-30-52, (097) 44-10-579, (067) 750-15-19, (097) 44-54-001.

MASTER HAIR

Кожній дівчині хотілося б хизуватися довгим розкішним волоссям, адже кажуть, що це підкреслює її жіночність. Але часто відростити здорове красиве волосся є цілою проблемою. Професійні перукарі знайшли вихід - відтепер за кілька годин ви можете насолоджуватись ефектним довгим волоссям. Майстри салону-перукарні MASTER HAIR професійно нарощують волосся за різними технологіями - іспанською, англійською, американською, французькою, японською та італійською. Можете бути певні - нарощене волосся виглядає як справжнє. Професійні майстри забезпечують індивідуальний підхід до кожного клієнта. Перед процедурою кожна рівнянка отримає детальну консультацію, а також отримає рекомендації з правильного догляду за нарощеним волоссям.

Майстри з нарощення волосся подбають не лише про красу вашого волосся, а й про його здоров'я. Відчуйте себе справжньою королевою з розкішним довгим волоссям.

Контактна інформація: Тел. (096) 54 75 956. E-mail: hairsrv@mail.ru. masterhair.rv.ua

САЛОН-ПЕРУКАРНЯ "ТЕТЯНА"

Кожна рівненська випускниця хоче вразити усіх своєю модною та сучасною зачіскою. Та варто зауважити, що не завжди те, що модно, до лиця усім. Професійні перукарі салону "Тетяна" знають, як підібрати стильну та ефектну зачіску відповідно до типу обличчя та волосся кожної дівчини. Результатом старань майстрів-перукарів буде неповторна зачіска, яка протримається увесь вечір, тому не бійтесь активно танцювати та святкувати свій випускний вечір. Також серед послуг салону-перукарні "Тетяна" є стильні стрижки та зачіски для чоловіків - цьогорічні випускники можуть впевнено стати зірками своїх навчальних закладів.Не забудьте подбати про красу ваших рук та ніжок - скористайтесь послугами майстрів манікюру та педикюру. Завершити образ допоможуть професійні візажисти, які приховають недоліки молодої шкіри та підкреслять її природну красу. Усім цим Ви можете скористатись за цілком доступними цінами. Довірте свій стиль професіоналам та насолоджуйтесь результатом.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Грушевського, 77 (школа №12, бізнес центр); тел. +380963890004, +380362400401; м. Рівне , вул. Князя Романа, 4 (проспект Дозорцевої); тел. +380975241562, +380362244392. Е-mail: tetyana.studio@gmail.com. www.salontetyana.besaba.com