Майже місяць на лайт-боксах багатьох вулиць Рівного розміщені плакати в честь Героїв Небесної Сотні та рівнян, загиблих в АТО.

Вулиця Київська, Соборна, 16-Липня. Саме там, де ходять тисячі таких же простих людей, як і ті, що віддали своє життя за Україну. Але далеко не там, де їздять десятки і сотні представників «нової» влади, завданням яких є зробити Україну гідною героїв Майдану та АТО.

Так, вони готові схилити голови, вшанувати, пом’янути…

А от чи готові вони вийти за рамки службових обов’язків «папєрєдніків» і зробити щось для України: спростити умови для ведення бізнесу, перестати красти самим та не давати красти підлеглим, не чекаючи вказівок з Києва почати зміцнювати кордон чи упорядкувати бомбосховища, вийти до громади зі своїм баченням децентралізації та адміністративної реформи, запропонувати програму реформ у сферах компетенції місцевої влади. То може, коли закінчиться акція вшанування плакати з лайт-боксів не сховати в архів, а повісити на входах обласної ради та держадміністрації, Рівне нської міської ради, всіх органів влади обласного та міського рівня. Щоб чиновники, заходячи в своє приміщення, щодня думали, як колись нібито думав Єльцин: «А що я зробив для України?». А перед кабінетом міського голови Рівного такий плакат повинен висіти хоча б до тих пір, допоки не залатають дірки в асфальті, що їх пороблено у листопаді минулого року на перехресті Черняка- Грушевського.