Офіційні результати виборів ректора університету повідомили на сайті вишу.

Вибори ректора Національного університету «Острозька академія» відбулися у середу, 08 травня 2024 року.

До списку виборців, які мають право брати участь у виборах ректора Національного університету «Острозька академія» було внесено 226 осіб, для яких було виготовлено в присутності кандидата на посаду ректора та спостерігачів, які були акредитовані в установленому порядку, виборчі бюлетені для голосування в кількості 226 шт.

За результатами таємного голосування, за кандидата на посаду ректора Національного університету «Острозька академія» Балашова Едуарда Михайловича проголосувало 186 осіб, що складає 82,3 % (з 226) виборців.

Тож на посаду ректора Національного університету «Острозька академія» обрано доктора психологічних наук, професора Балашова Едуарда Михайловича, зазначив організаційний комітет з проведення виборів.

Нагадаємо, у лютому у лютому цього року МОН оголосило конкурс на заміщення посади ректора Національного університету «Острозька академія». Із часу відродження Острозької академії у 1994 році її очолював Ігор Демидович Пасічник:

З червня 1994 по червень 1996 - ректор Острозького вищого колегіуму.

З червня 1996 - ректор Острозької академії (з січня 2000 - Університет «Острозька академія»; з вересня 2000 - Національний університет «Острозька академія»), м. Острог, Рівненська область.

Читайте також: Колишній головком ЗСУ Валерій Залужний став послом України у Великій Британії