Дійти до школи і не потрапити під колеса. Небезпечний для життя квест щодня проходять школярі з вулиці Дорошенка у Рівному. Для учнів третьої школи шлях до знань пролягає через дві дороги з пожвавленим рухом. Там є "зебра", але немає знака. Безпекою дітей перейнялася Тетяна Коваль.

Зебра є, знака немає. На перехресті вулиць Коцюбинського Дорошенка рівняни бояться опинитися під колесами авто. Школярі Іванка та В’ячеслав щодня переходять ці дороги, аби не було страшно – тримаються за руки.

За дітей переживають і родичі. Пані Лідія мешкає тут 30 років. Цією дорогою в школу ходила її дочка, а тепер і онуки.

ДАІшники визнають, що розмітку має дублювати спеціальний знак. Але за встановлення знака не відповідають.

Служба, яка займається встановленням знаків, виправдовується просто – немає коштів. І киває в бік міської влади, бо гроші їм виділяють звідти.

Головний комунальник Рівного про нестачу знаків у місті знає. Для журналістів "Рівне 1" пообіцяв їх встановити і на перехресті вулиць Дорошенка - Коцюбинського.

Нині у місті не вистачає більше півтисячі дорожніх знаків. Коли їх встановлять, не знають. Окрім перехрестя Дорошенка - Коцюбинського, небезпечними є Княгині Ольги - Жуковського та Приходька - Соломії Крушельницької.