Військовослужбовці управління оперативного командування "Північ" Збройних Сил України увійшли до складу координаційного штабу щодо загроз порушення миру та безпеки в Рівненській області Військовослужбовці Рівненського обласного військового комісаріату забезпечують цілодобове чергування у складі координаційного штабу щодо загроз порушення миру та безпеки області.

До складу цього утворення, що розгорнуто на базі Рівне нської обласної ради, увійшли тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Ігор Колесник, керівники правоохоронних органів і силових структур Рівне нщини, держслужби з надзвичайних ситуацій в області, представники політичних партій та громадських організацій.

Офіцери Рівне нського обласного військового комісаріату у визначеній черговості забезпечують цілодобове чергування у складі координаційного штабу

- Перед нами стоїть відповідальне завдання спільними зусиллями координувати та погоджувати рішення щодо реагування на події в області і державі, зберегти мир та спокій на території Рівне нщини й сприяти збереженню територіальної цілісності України, - розповів черговий офіцер, помічник військового комісара Рівне нського ОВК з правової роботи майор юстиції Володимир Савчук. – Я забезпечую моніторинг та аналіз ситуації в області, яка надходить з інших силових структур. Це дозволяє за потреби оперативно реагувати на можливі виклики і загрози. До цього часу на території області все спокійно.