В ніч на 1 березня семеро молодиків напідпитку гучно відпочивали в одному з розважальних закладів обласного центру. Після чого один з п'яних хлопців сів за кермо. Відповідна інформація надійшла до координаційного центру народної самооборони у Рівному.

Кілька екіпажів, що знаходилися поруч, зупинили авто та попросили водія дочекатися інспекторів ДАІ для проходження освідчення на предмет алкогольного сп'яніння. Після чого білий Fiat Doblo почав рух.

Втікаючи, водій допустив зіткнення одразу з двома автомобілями активістів Автомайдану, які блокували рух автівки з п'яною компанією. Після 15-тихвилинної гонитви вулицями нічного міста автомобіль все ж вдалося заблокувати на вулиці Васильченка.

Правопорушники спробували втекти пішки, та були затримані активістами Автомайдану. У одного з п'яних молодиків при втечі випав пістолет.

На підмогу прибули активісти Правого Сектору, які не допустили силового розвитку подій та утримували гурт п'яних молодиків від протиправних дій до приїзду слідчо-оперативної групи рівненського МВ УМВСУ.

Зброю вилучили для проведення експертизи. Проте у жодного з учасників тих подій дозволу на її носіння не було. Як пояснив один з молодиків, зброю він знайшов на парковці, поблизу дискотеки, на якій відпочивав.

Оперативна група активістів Правого Сектору також підозрює цей гурт у скоєнні низки правопорушень у різних районах міста. Адже групу з семи молодиків-тітушок Правий Сектор розшукує вже більше тижня у Рівному.

Наразі інформація про можливу причетність учасників цих подій до інших перевіряється.

pic

pic

pic

pic

pic