Міжнародний день обіймів

Іменини святкують: Анастасій, Антон, Антонін, Василиса, Георгій, Григорій, Домніка, Омелян, Ілля, Сидір, Теофіл, Юліан


 

Символ — Орел. В цей день добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

В цей день треба старатись зберігати спокій.

Добре постити і голодувати. Не можна їсти тваринну їжу. Не треба напружувати зір, піддавати себе екстрасенсорному лікуванню і лікувати самому.

В цей день рекомендується участь у спільних заходах: чи то трапеза в колі друзів або за сімейним столом, чи колективні ігри, чи спільне читання молитов.

В  бізнесі цей день буде вдалим, знову ж таки, за умови колективності праці і спільного вирішення задач.

Стригтися в цей день небажано - може виникнути депресія.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні у тебе з'явиться можливість отримання якогось прибутку - новий клієнт, премія, чиясь несподівана подяка, виражена в грошових знаках тощо. Це на роботі.   А в суперечках і просто бесідах із коханою людиною не варто плутати особисте, емоційне і матеріальне, земне, бо можуть бути серйозні образи.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – складний день. Можливе розчарування тим, що не все, чого ти бажаєш, збувається і не все для тебе можливе і дозволене. Тобі не вистачає дисципліни і планомірності в досягненні бажаного. Можливо, доведеться вирішувати якісь сімейні питання і проблеми. Швидше за все, це стосуватиметься відносин членів сім'ї між собою.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – порадує тебе якийсь лист - паперовий чи електронний - здалеку і від дуже давнього друга чи знайомого. Ви обоє захочете відновлення колишнього листування і дружби. У другій половині дня доведеться  переключитися з минулого в реалії сьогодення - актуальні будуть справи сімейного та побутового характеру.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі варто приділити більше часу вирішенню фінансових питань. Ситуація має своє рішення. Саме тому варто шукати з неї вихід, а не опускати руки. Запитай поради у людини, якій довіряєш. Більше уваги приділяй своїй душевній рівновазі - це зараз запорука твого здоров'я.




Л е в (23.07 - 23.08) – не варто сьогодні вести дозвільне життя в пошуках легких знайомств і разових стосунків. Тобі доведеться відмовитися від якихось особистих планів - зустрічей із друзями, походів у кіно тощо. Інакше сварок і образ із близькими уникнути не вийде. А вони у нас єдині і найрідніші - пам'ятай про це.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – на роботі з самого ранку виникне купа клопотів і термінових справ. Вирішити їх доведеться сьогодні ж, не відкладаючи в довгий ящик. Інакше клопоту з начальством не оберешся. Увечері не варто хвилювати комфорт партнера, та й свій також. Це стосується інтимної сфери в першу чергу.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – ти сьогодні відчуватимеш роздратування, і спричинять це роздратування інші люди - на роботі, та й вдома... Можливо - проблема не в них, а в тобі? Не можуть же всі навколо бути поганими. Постарайся, прийшовши додому, не розпалювати без того бурхливі пристрасті.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – в особистому сенсі ти відчуєш гостре незадоволення. Причому - не обов'язково в сексуальному плані. Тобі не вистачатиме тепла і уваги. Звичайно, це в результаті позначиться на інтимній сфері, але вона вторинна. Потрібно делікатно викликати партнера на відверту бесіду і обговорити всі непорозуміння.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – це найкращий день для занять громадськими справами. Постарайся з партнером вирішити якісь накопичені організаційні питання. Друга половина дня може бути неприємною - ти можеш втратити гроші. Причина втрат - ти і твоя неуважність. І - найголовніше - сьогодні не довіряй жінкам зі свого оточення!




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – не варто сьогодні виявляти прискіпливість і не слід помічати дрібні неприємності. Навіть якщо ти бачиш, що не всі мрії виконуються і не всі свої бажання можна задовольнити. Принаймні - швидко. Частіше посміхайся людям - посмішка має ефект зворотного зв'язку.
 

 




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні не варто виявляти особливу відкритість і довірливість. Мало існує людей, кому можна довіритися і розповісти свої «страшні» секрети. Також ні в якому разі не варто вступати з людьми у фінансові стосунки - не вплутуватися у фінансові проекти, навіть дуже вигідні на перший погляд.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – якщо сьогодні хтось з'явився на твоєму обрії, не варто сподіватися на серйозність і майбутнє цих стосунків - цей день несприятливий для таких „амурних справ”. Контролюй свої емоційні пориви, наскільки це можливо. Якщо ти не зробиш цього, то може якоюсь мірою постраждати твій імідж, твоя репутація.





 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR




 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”





 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Драмтеатр – “Ненормальна”