Хрещення Господнє


 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - Мавпа, і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. День, навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас сиплються шишки, виходить, ви щось робите не так, і потрібно задуматись. Якщо ж вас хвалять  в цей день, то можете порадіти, - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

 Треба старатися не піддатись бажанню бути пасивними. Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування може бути непередбачуваний.

 Краще відмовитись від спиртного.

Стрижка в цей день принесе серйозне погіршення стану здоров'я.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні дуже гарний день для серйозних покупок. Ти зможеш визначити «свою» річ за натхненням. Навіть твоя половинка не втомиться сьогодні, супроводжуючи тебе під час шопінгу. Одна з головних умов - не витрачати чужі кошти. Якщо своїх ресурсів немає - не варто «залазити» в борги або кредит.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти отримаєш цікаві і приємні новини здалеку. Вони можуть спричинити згодом досить далеку й тривалу поїздку. Причому - розважального характеру. Приємно ще те, що ти отримаєш підтримку своєї другої половинки, яка розділить твою радість від майбутньої цікавої і привабливої можливості.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – день буде досить напруженим і діяльним - як емоційно, так і подіями. Будуть зв'язки і контакти з далекими родичами, які давно не давали про себе знати. Це будуть приємні новини - тебе не обтяжить необхідність зустрічі й контакту з ними. Деякі з них попросять твоєї допомоги. Постарайся не відмовити і максимально допомогти.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – комфорт, затишок і благополуччя - твої головні теми та інтереси на сьогодні. Ти із задоволенням відвідаєш кілька магазинів декору - у тебе з'являться кілька нових ідей і думок. Не забудь обговорити свої фантазії зі своєю половинкою. Особливу увагу приділи світлу, освітленню своєї оселі. Це пряма вказівка ​​заглянути у відділ люстр.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто зайнятися обговоренням зі своїм партнером ваших практичних цілей і планів. Обговоріть бюджет на найближчий час, сплануйте важливі і великі покупки. Не варто звинувачувати одне одного в недостатньому вкладі у сімейний бюджет і переходити на особистості, щоб не спричинити сварку.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – у стосунках зріє щось неприємне. Прояви максимум терпіння і такту, контролюй свої бажання і максимально враховуй побажання партнера. У такому випадку бурі можна минути - буде тільки незначна «негода». Надвечір займися наведенням порядку - потрібно «розчистити» простір для нових інтересів.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – день сприятиме зустрічам і побаченням, спілкуванню і обміну інформацією. При цьому тут має бути не робочий підтекст - все в приємному та милому форматі, що приносить позитивні емоції й радість. Постарайся присвятити час дітям - не варто їх залишати без належної підтримки і уваги, - вони цього дуже потребують.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – в цей день нудьгувати не доведеться. Сьогодні зайва і надмірна емоційність і запальність не сприятиме твоїм гарним стосункам із близькими і тими, кого ти любиш. Постарайся провести вечір якось відсторонено - сходи кудись із приятелями або приятельками, відволічись від повсякденних клопотів.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у взаєминах ти відчуєш щось божественне, неземне. Тебе дуже порадує близька людина. Ти відкриєш його для себе - абсолютно нового, з іншого боку. Емоції литимуться через край. Увечері твої близькі «підкинуть» якусь давно забуту тему, і вона дуже захопить тебе, показавшись тобі в новому «образі», засяє новою гранню.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – важливою темою твоїх турбот і інтересів сьогодні будуть діти - свої чи чужі. Ти захочеш (і зможеш) приділити більше уваги їм, знайдеш способи подружитися чи зблизитися з ними. Увечері на гарній хвилі займися оселею - її інтер'єром, декором, загалом прикрасою. Використовуй нові штори, скатертини, постільну білизну.



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні день правди і чесності. Особливо на ниві особистих взаємин. Якщо ти припустиш хоч краплю фальші і нещирості - на тебе чекає розчарування і «розбір польотів». Та й обман буде розкритий. Не йдеться обов'язково про зраду. Увечері влаштуй собі здорову і корисну вечерю - фрукти, овочі та сир. Ніякого м'яса та алкоголю!





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – з самого ранку ти матимеш підвищене бажання оточити себе приємними людьми, смачною їжею, зручними речами тощо. Ти станеш ненадовго обивателем і споживачем. Думки про комфорт тяжітимуть над тобою, як всепоглинаюча пристрасть. Це не так погано, як може здатися на перший погляд.





 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR





 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”




 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Рівне нська обласна філармонія  - Концерт «Різдво-2014»