Іменини святкують: Аполінарія, Григорій, Міна, Міхей, Феона


 

День кохання та радості буття. Почуття кохання та вдячності цього дня повинні переважати. Рекомендоване будь-яке лікування, пов'язане з енергіями, лікування з натхненням, але бажано утримуватися від прийому ліків, алкоголю.

Захворювання минатиме важко.

Для апетиту та профілактики застуди дуже корисно випити сухого вина.

Цей день найважче переносять жінки. Хороший для початку нових і важливих справ, але не рекомендується складати будь-які плани та проекти, давати обіцянки.

Сни, як правило, справджуються.

Рекомендується утримання від розваг.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день принесе з собою різноманітні спокуси і можливості для їхнього задоволення. Постарайся прислухатися до себе, свого організму - що тобі хочеться найбільше і саме зараз? Не варто розпилятися - всього за раз не встигнеш і «що надмірно, то не здорово».



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні якийсь складний і дисгармонійний день для тебе. Це може сильно відбитися на твоїх близьких стосунках. Така відсутність розуміння і взаємності може сильно тебе пригнічувати. Загальні теми та інтереси, спільний відпочинок можуть допомогти налагодити, повернути втрачене або відновити зруйноване.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – якщо тебе так і тягне зателефонувати або написати своєму недавньому знайомому, з ким було так весело на останній вечірці або на відпочинку, то не варто сподіватися - це безглузда витівка. Краще прислухайся до себе і своєї інтуїції - вона підкаже тобі те ж саме.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні варто «закатати губу» - стримати свої бажання. Не все можна і можливо, принаймні - сьогодні. Постарайся прийняти і зрозуміти це. Ця інформація стосується не тільки покупок, але і непомірності в їжі і напоях. Вечір цього дня поганий час для зустрічі з друзями, для розваг і відвідування бару і ресторану.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день в цілому може бути відданий млості і задоволенням. Як казали древні - день «хліба і видовищ». Дуже корисно сьогодні мріяти і будувати плани на найближче майбутнє - нинішня енергія допоможе їх втілити в життя. Друга половина дня принесе надзвичайний прилив енергії, який треба використати у потрібному руслі.


 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ти помічатимеш усілякі збіги і «випадковості». Це стане кумедним і «прикольним» проведенням часу. Але тут варто придивитися й прислухатися - випадковостей, як відомо, не буває. Раптом Всесвіт щось тобі підказує? Друга половина дня сприяє відвідуванню громадських місць - всіляких паті, вечірок і клубів.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – усе «найсмачніше» і найприємніше перенеси на вечір - і зустрічі з друзями, і візити в гості, і походи в кіно чи театр. У цей час тебе оточуватиме особлива аура задоволення, радості й ніжності. Якщо поруч відповідна компанія - вечір стане незабутнім. І не варто затискати себе і економити на почуттях.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні присвяти час покупкам, пов'язаним із твоїми віруваннями, почуттями, душею. Також це найвдаліший час для консультацій у фахівця з астрології, нумерології або фен-шую. Одним словом - знайди себе, наближайся до пошуку себе, гармонізуй себе і простір довкола.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні просто необхідно робити те, що хочеться і навіть не намагатися змушувати себе виконувати нецікаву роботу і взагалі йти проти своїх бажань і почуттів. Самовиражайся через творчість - танцюй, співай, малюй, в'яжи тощо. Саме такі речі заспокоюють душу і вносять в неї гармонію.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогоднішній день з самого ранку принесе надзвичайний прилив натхнення й оптимізму. З таким настроєм тобі здаватиметься, що ти зможеш звернути гори. Ти зможеш вирішити свої численні проблеми і знайти відповіді на багато питань. Головне тут - щирість і «справжність».



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ти станеш вкрай емоційною і при цьому жорсткою особою. Не варто вдаватися до крайнощів. Не забувай - навколо тебе такі ж живі люди, з живими серцями. Краще цей день провести в максимальній віддаленості від людей, які є для тебе дорогими - так безпечніше для них.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – найкращий день для відпочинку або невеликих поїздок. Не забувай про духовну їжу - святі місця, храми додадуть особливого настрою і зарядять особливими враженнями. Варто придивлятися до навколишнього світу - ти помітиш багато незвичайних явищ, повз які люди проходять день за днем, не помічаючи нічого і не надаючи цьому значення.




 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR




 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”



 


 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”