День Беркута

Іменини святкують: Гордій, Малахія, Малахій, Малафей

 

Символ дня - "Голуб". Дуже гарний, світлий і гармонійний день. Не слід вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику.

Це - день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури. Причому, як для організму, так і для думок.

Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей.

У цей період краще не приймати рішень і не робити необдуманих дій.

Краще утриматись від стрижки. Стрижка волосся може притягти зраду, у результаті якої стан вашого здоров'я значно погіршиться.

 Можна починати нові справи.

В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі дуже заважатимуть працювати домашні справи і клопоти. Також стосунки з домашніми можуть нашкодити виконанню твоїх обов'язків на робочому місці. Нинішнє ділове листування або переговори не несуть серйозного смислового навантаження - не варто робити на це великих ставок.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня твоя вроджена лінь заважатиме розкрити свій потенціал повною мірою. Конструктиву в роботі буде важко досягти. Можливі непередбачені витрати. Поводься якомога скромніше і стриманіше, наскільки це можливо у Тельців з їхньою ненаситною жагою до життя і чуттєвих задоволень.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня у тебе на роботі можуть виникати всілякі сварки і невеликі скандали. Але вони, по факту, будуть несерйозними, і варто тричі подумати перед тим, як затівати або розвивати їх. У другій половині дня варто уникати продовження цієї теми, але вже з близькими і рідними.

 

Р а к (22.06 - 22.07) – проведи день максимально активно і в динаміці. Власне, інакше навряд чи вийде. В іншому випадку накопичена енергія може перерости в конфліктну і спровокувати сварки. Разом з тим, не варто хапатися за будь-які проекти чи пропозиції - знайди в собі сміливість і силу відмовлятися від непотрібного і порожнього.




Л е в (23.07 - 23.08) – з початком робочого дня тобі доведеться “впрягатися” в трудовий процес. Раптово з'являться термінові справи, що вимагають негайного вирішення. При цьому зробити це буде не так-то й легко - від тебе для цього буде потрібно чимало зусиль. Намагайся контролювати свої бажання і потреби.
 


Д і в а (24.08 - 23.09) – з самого ранку складний емоційний фон у відношенні з близькими буде не на користь твоїй роботі. Варто шукати розраду і підтримку у своїх друзів і подруг - заплануй на вечір зустріч із ними і приємні посиденьки, як у добрі старі часи. Проте не забувай, ситуації нікуди не зникнуть, їх доведеться вирішувати.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні у тебе на робочому місці буде підвищений емоційний фон. Просто необхідно розвіятися під час обідньої перерви або просто перекуру. Інакше «кришка чайника» злетить у повітря - до кінця дня від тебе сторонитимуться співробітники та колеги, а підлеглі взагалі почнуть тебе боятися.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – не варто на сьогодні призначати важливих і вирішальних справ і заходів. Це поганий час для рекламування себе і свого дітища, для презентації тощо. Увечері і в ніч на п'ятницю постарайся прислухатися до свого почуття, особливо звертай увагу на свої сни - ти отримаєш важливі підказки.

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – стосунки з керівництвом будуть трохи напруженими, особливо якщо твій начальник - жінка. Чекати від неї допомоги або підтримки - марна трата часу. Не варто сподіватися на протекцію - роби ставки на себе або на своїх співробітників чи колег, але ніяк не на вищих осіб.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – не варто сьогодні перекладати або намагатися перекласти свої помилки і прорахунки на плечі колег або партнерів. В першій половині дня фінансові клопоти можуть спричинити сварки і конфлікти. Цього разу в особистих стосунках. Якщо підійти до проблеми виважено і розсудливо, то вона виявиться не такою вже і критичною




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – не варто сьогодні вирушати в далеку дорогу - відрядження або з метою розваги та відпочинку. Твоя увага сьогодні розсіяна. Тут не обов'язкова вірогідність проблем у дорозі або на дорозі, а саме небезпека забути щось важливе - речі, документи тощо. Найкраще більшу частину дня присвятити близьким і рідним.
 

Р и б и (19.02 - 20.03) – день сприяє людям творчих професій або з творчою жилкою. Ти відчуєш надзвичайний політ фантазії та натхнення. Твої партнери (колеги, співробітники) допоможуть тобі досягти поставлених цілей. Це - час «парних» людей, людей команди. Не варто відокремлюватися, тримайся команди, як би не було складно це зробити.


 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR


 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

 

 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Магнат, диско-клуб – „Studday”

Рівне нська обласна філармонія – „Різдвяна псальма”