Старий Новий рік

Іменини святкують: Меланія


 

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом. Добре цього дня виготовляти амулети і талісмани.

Небажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Але це найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес.

День омолодження й косметичних процедур.

Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день буде складним і викличе велике емоційне напруження. Колеги, на яких можна було покластися, відмовлять у підтримці. Сьогодні ти дізнаєшся, хто з твого близького оточення є зрадником. Не варто приймати однозначних і кардинальних рішень. Час все розставить на свої місця, наберися терпіння.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день пройде не так, як планувалося, виникнуть незвичайні обставини. Намагайся пливти за течією і відмовитися від властивої тобі впертості. Ситуація складеться таким чином, що стане зрозуміло, як потрібно поводитися. Нестандартні рішення і швидка реакція дозволять досягти мети.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – намагайся уникати конфліктів і протиріч. Виникнення пліток у колективі може нашкодити твоїй репутації. Найкращий спосіб - не звертати уваги на дії опонентів. У другій половині дня ти зможеш дізнатися важливу інформацію про плани керівництва. Не варто ні з ким ділитися своїми намірами, тримай їх у таємниці.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе удачу фахівцям у сфері юриспруденції. Звернення в бюрократичні інстанції надасть позитивний ефект. У другій половині дня тобі варто остерігатися провокацій з боку конкурентів. Намагайся стримувати свій гнів, будь поблажливіше. Від спілкування з колегами після роботи краще утриматися.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі доведеться боротися з конкурентами і долати складні перешкоди. Не варто приймати раптових рішень, зважуй кожну свою дію. Тобі не вистачає витримки і холоднокровного ставлення до подій. У другій половині дня намагайся не довіряти і уважно оцінювати отриману інформацію.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день підходить для влаштування на нову роботу і вступу на посаду. Усі починання принесуть гарні перспективи і вигоду. Тобі варто відмовитися від сумнівів і діяти сміливо і рішуче. У другій половині дня тебе попросить про послугу важлива особа. Намагайся докласти всіх своїх зусиль, щоб виконати потрібну роботу.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня твої конкуренти влаштують провокаційну ситуацію. Не бійся наслідків, правда на твоєму боці. У другій половині дня на тебе чекає фінансовий прибуток. Не поспішай витрачати гроші на всілякі дурниці, використовуй їх раціонально.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня ти отримаєш приємну новину. Таємний покровитель допоможе в реалізації неординарних ідей і планів. Тобі варто звернутися за порадою до досвідченого наставника. Важливо використати ситуацію, щоб отримати максимальний прибуток. Увечері відсвяткуй свій успіх у колі друзів.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти сміливо можеш міняти роботу або починати свій бізнес. Це день призначений для глобальних змін. Освоєння нової професії або вивчення іноземної мови підуть тобі на користь. У другій половині дня варто зайнятися своєю зовнішністю. Змінивши зачіску, ти зміниш своє оточення на краще.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе кілька важливих новин, які змінять твої плани. Не варто боятися вступати в союз із конкурентами. Не слід мучити себе докорами сумління, адже правила бізнесу жорсткі. У другій половині дня на тебе чекає прибуток за надання посередницьких послуг.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день тобі варто присвятити роботі з інформацією та її аналізу. Навчання додатковим професійним навичкам поліпшить твою ефективність. У другій половині дня не залишай розпочаті справи, доводь все до кінця. Не варто довіряти колегам, які тобі лестять. Увечері приділи увагу  відновлювальним процедурам.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня стережись безпричинного гніву керівника, ти можеш потрапити під гарячу руку. Важливі зустрічі варто перенести, буде багато перешкод. У другій половині дня займися плануванням і розробкою стратегії дій. Порада наставника допоможе знайти правильне рішення.





 

Дозвілля

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Кохання у великому місті 3”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR




 

„Тарзан”

 „Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”




 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Палац дітей та молоді – „Меридіан”

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”